Змішувачі для умивальника, раковини

 Для яких цілей встановлюється умивальник у ванній кімнаті та раковина на кухні? Відповідь на це питання відома навіть маленькій дитині –це сантехнічне обладнання забезпечує комфортний процес прийняття водних процедур або можливість підтримувати чистоту у зоні приготування пищи та мити продукти харчування і посуд.

 Але без змішувача та без води, яка відразу ллється з крану після повороту важеля або вентиля змішувача, умивальники та раковини здаються дещо неповноцінними та навіть повністю непотрібними.

смеситель

 Значення змішувача для раковин важко переоцінити. Будь-яка людина, що має житло, користується водою, а тому не може обійтися без змішувача.

 Головна функція змішувача для умивальника – забезпечити споживача водою комфортної температури та з відповідним напором. Будь-який змішувач для раковини з легкістю впорається з цим завданням.

 Не є виключенням й змішувачі з асортименту німецької торгівельної марки Hansgrohe. В нашому магазині plitka.kiev.uaви знайдете змішувачі й для раковини у ванній кімнаті, й кухонні змішувачі, призначені для мийки.

смеситель

 Придивіться до розповсюдженої моделі "ялинка" з колекцій Logo Neo, Focus E2, Tercio або Zenta або надайте перевагу оригінальним змішувачам для раковини з двома вентилями Metris Classic або PuraVida – тоді варто зупинитися на сріблястому, чорному або білому кольорі.

 Класичні елегантні моделі знаходяться поруч із чудовими змішувачами під старовину або з ультрамодними конструкціями – з пофарбованими рукоятками.

смеситель

 Дзеркальна хромована поверхня додасть блиску до будь-якого приміщення, а поворотні або висувні виливи примусять вірити у дива. Сучасні змішувачі забезпечать скорочення витрат води, а зекономлені ресурси не прийдеться вкладати у ремонт сантехніки на протязі тривалого часу, адже німецька сантехніка майже ніколи не виходить з ладу!

Товари в колекції Metris Classic