Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400 білий,хром
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400 білий,хром
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400

Артикул: 133768

Ціна товару на 29 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 5 412,12 грн

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida — якість за доступну ціну.

Оформлення ванної кімнати займає час і потребує ретельного вивчення питання. На ринку сантехнічного обладнання дуже великий вибір змішувачів, що відрізняються функціоналом, розмірами, дизайном, способом встановлення.

Якщо приміщення невеликих розмірів і потрібно заощадити трохи місця, краще придбати змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida. Німецький виробник гарантує високу якість продукції, а дизайн відповідає сучасним тенденціям оформлення інтер'єру. Різноманітні колекції та великий вибір комплектувальних допомагає підібрати оптимальний за функціоналом та вартістю комплект.

Від чого залежить ціна на змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida?

Будьте готові заплатити хорошу суму, оскільки ця серія належить до преміального сегмента. З усім тим, вартість може коливатися в залежності від місця покупки. Довгі логістичні ланцюжки значно впливають на цінник, тому варто купувати товар у прямих постачальників. Компанія plitka.kiev.ua надає можливість замовити змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida за найвигіднішою в Україні вартістю. Відмінні риси елемента:

  • є запобіжний обмежувач при температурі води 40°C;
  • змішування води термостатичне;
  • монтаж виконується на один отвір;
  • зовнішня частина покрита хромом.

Функціональний блок білого кольору органічно вписується у ванну, оформлену в будь-якому стилі. Управління просте, догляд за поверхнею нескладний. У каталозі нашого магазину можна підібрати інші частини для змішувача прихованого монтажу – лійки, душові шланги, виливи, декоративні панелі.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція PuraVida
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Установка 1 отвір
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль модерн
Колір білий, хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) plitka.kiev.ua представляє обширний асортимент в якому представлена плитка для ванної кімнати , а також інші різновиди. Фахівці нашого магазину будуть раді допомогти у селекції та методах доставки. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити плитку до ванни ? Нумо до каталогу і виявите відповідний варіант. А якщо цікавить плитка для ванної кімнати — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe PuraVida 15978400 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності магазина маємо плитка для ванної кімнати, купити прямо зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на вибір відмінної продукції. Високоякісні умивальники до ванної , суміш для стяжки підлоги й схожі товари часто потрібні для реалізації ремонту. Доступна вартість плитки у ванну — лише у нас.

Дивитись більше