Сантехніка Devit до стилю ар-деко

 

ЗМІСТ:

1. Характеристика стиля ар-деко

2. Ванна кімната у стилі ар-деко

3. Devit Vintage

4. Devit Retro

5. Devit Charlestone

6. Devit Classic

 

Ремонтуючи свою оселю, змінюючи інтер’єр, власники домівок прагнуть створити, в першу чергу, затишок та комфорт. Багато хто вважає, що саме стиль мінімалізму тяжіє до сучасних зручних умов проживання, до так званого інтелектуального інтер’єру. Що ж, хочемо спростувати цю думку. Будь-який сучасний стиль підлаштовується під новітні умови проживання, коли ергономіка та зручність домінують в маєтку. Ось, до прикладу, стиль ар-деко, який з успіхом використовують провідні дизайнери, створюючи ідеальні сучасні інтер’єри.

Стиль ар-деко зародився в 20-х – 30-х роках ХХ століття. Назва від французьської artdeco, у перекладі декоративне мистецтво. Він виник після закінчення Першої світової війни, нівелюючи жорстокість війни, обожнюючи розкіш та красу. Стиль ар-деко зібрав, як алмаз, усе найкраще від популярних тоді напрямів, сяючи гранями конструктивізму, модернізму, кубізму, переливаючись Східною культурою. Мета ар-деко проста - домогтися того, щоб у приміщенні відчувалися безтурботність, добробут та розкіш успішного життя або хоча б видимість цього.

У перекладі із французької art decorative – декоративне мистецтво. Напевно, жодну назву стилю так не перекручували, як його. Аrt deco, але буква «т» у цьому слові французькою мовою не читається, тому найправильніша назва ар-деко.

1. Характеристика стилю ар-деко

Для стилю ар-деко характерні відсутність суворих правил і в той самий час чіткі геометричні лінії, закруглені кути, правильні візерунки зігнутих геометричних форм, непомітні аскетичні фарби, півтони при оформленні великих площ, але водночас строкаті орнаменти, вишукані матеріали (рідкісні породи дерева, золото, дорогоцінні метали, слонова кістка), розкіш та шик.

Дизайн у стилі ар-деко віддадуть перевагу тим, хто любить жити в атмосфері розкоші, любить наліт ретро. Цей стиль підійде тим, кому подобається європейський шик, симетрія, класичні пропорції. Ар-деко тяжіє до сяйва і глянцю.

2. Ванна кімната у стилі ар-деко

Ванна кімната у стилі ар-деко може виглядати як будуар імператорської родини. Плитка з глянцевим покриттям матиме чудовий вигляд в обрамленні керамічних або мозаїчних панно контрастних кольорів. Мармур та імітація мармуру або дорогоцінних порід каменю теж вказують на приналежність до ар-деко. Вишукані геометричні візерунки, масивні дзеркала у розкішних оправах, дорогі метали, блиск, лак, декоративні позолочені елементи – це елементи ар-деко. Звичайно, в такому стилі й сантехніка має бути вишуканою, а краще ексклюзивною.

Торгова марка Devit має у своєму арсеналі кілька колекцій, які якнайкраще підійдуть до стилю ар-деко.

3. Devit Vintage

Елегантний вінтаж завжди має попит у споживачів, наділених вишуканим смаком. Елегантність ХІХ – початку ХХ століття постійно змушує дизайнерів повертатися до неї по натхнення, відтворюючи щось нове, особливе. Серія налічує такі предмети: сушка для рушників, кришка для бачка компакту, кришка для унітаза Devit Vintage, дозатор рідкого мила, п'єдестал для раковини Devit Vintage. Нові технології та сучасні матеріали цієї колекції вдало вписуються в інтер'єр з атмосферою минулого сторіччя. Тому купити сантехніку Devit Vintage та створити атмосферу вишуканої розкоші буде досить просто.

4. Devit Retro

Ця колекція замислювалася дизайнерами спеціально для класичних стилів. Якщо ви хочете створити атмосферу сімейного вогнища, атмосферу будинку з історією, то варто купити сантехніку Devit Retro.

Тепла, затишна аура ванної кімнати змусить вас розслабитися і забути про негоду та невирішені питання за дверима ванної кімнати. Це буде атмосфера дитинства: ніжна, тепла, наповнена очікуванням чудес та головне впевненістю у завтрашньому дні. Адже добротна та вишукана ванна чи сантехніка в ретро відразу віднесуть вас у світ дитинства, де всі проблеми вирішені. Згадуючи минулі роки, розглядаючи старі фотографії та дбайливо зберігаються милі серцю речі, ви створюєте атмосферу сімейного гнізда, впевненості та непорушності сімейних цінностей, що дуже важливо завжди. Тому купити сантехніку Devit Retro буде дуже доречним.

5. Devit Charlestone

Коли ставлять питання про місто в Америці в штаті Південна Кароліна, то завжди першим на думку спадає Чарльстон. Він відомий великою кількістю будівель колоніальної епохи та своєю цікавою історією, яка бере початок у 1670 році. Невипадково, задумавши створити колекцію сантехніки з історією, у дизайнерів фабрики Devit вибір припав на цю назву. Ідеальна атмосфера ар-деко отримає обрамлення з колекцією Devit Charlestone.

Виразні деталі, ідеально продумані дрібниці, тут грають першу скрипку. Дивлячись на цю колекцію, погляд затримується на кристалах Swarovski у вигляді ручок – справжня ювелірна прикраса, чим і славиться стиль ар-деко. У колекцію входять: змішувачі для раковини та біде кількох видів у хромі та у глянці, змішувачі для ванни, змішувачі для душу. Вибір змішувачів цієї колекції великий.

Купити змішувач Charlestone й отримати натомість атмосферу вишуканості та шарму пропонує фабрика Devit, і вона має рацію, ви точно залишитеся у виграші.

6. Devit Classic

I перлина, завдяки якій легко створити стиль ар-деко, – колекція Classic від Devit. Оформити ванну під старовину і з вишуканою сантехнікою просто, варто купити сантехніку Devit Classic. Адже в ній продумано кожну деталь. Наприклад, унітази немовби прийшли в сучасність з вікторіанської епохи. У колекції чавунне лиття чудово поєднується з традиційними формами, а порцелянові ручки, деякі на ланцюжку, доповнюють образ старовини. У Classic продумана навіть кришка для унітаза.

Оформити інтер'єр у стилі ар-деко, класиці або модерну сьогодні не важко. Головне знати характеристики стилю, в якому хочеться жити, підібрати відповідні предмети та елементи для ремонту, купити їх та зробити сам ремонт. А сантехніка та плитка для ванних кімнат та санвузла продумана дизайнерами фабрик під будь-який стиль інтер'єру. Адже головне, щоб покупець відчував себе комфортно, насолоджуючись своїм затишним та ергономічним житлом.

Товари в колекції Charlestone