Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180

Також підходить для таких колекцій: FocusMetrisMetris EMetris STalis.

Артикул: 33028

Ціна товару на 25 кві 2024 Є в наявності

5 886,93 грн

Ціна: 4 848,00 грн

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E — внутрішня частина пристрою

Щоб оформити санітарно-гігієнічне приміщення у житловому чи громадському будинку невеликого розміру, часто використовують змішувачі прихованого монтажу. Від звичайних моделей їх відрізняють компактна зовнішня частина та широкі функціональні можливості. Зазвичай повний комплект містить внутрішній блок, важіль керування, вилив.

Німецький бренд Hansgrohe має репутацію надійного постачальника сантехнічного обладнання на міжнародному ринку. За час існування компанія запровадила чимало новинок, що сприяли розвитку галузі. При виробництві сантехніки бренд приділяє увагу всім характеристикам, починаючи від надійності до економічності.

Найвигідніша ціна на змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E — в інтернет-магазині Plitka.kiev

Прихована частина змішувача може монтуватися в стіну, на борт ванни або душову кабіну. Для виготовлення внутрішнього блоку використовують латунь, а також є пластикові частини. Це дозволяє зробити елемент міцним, не схильним до впливів ззовні. Якщо в майбутньому ви хочете уникнути проблем із протіканнями, варто довірити монтаж прихованого змішувача спеціалісту з досвідом. Замовити змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E в зборі або окремими частинами можна на сайті plitka.kiev.ua. Прихована частина підійде для встановлення одноважільних змішувачів з колекцій бренду Hansgrohe:

  • Focus;
  • Focus E;
  • Metris;
  • Metris E;
  • Talis.

Наші консультанти завжди готові надати актуальну інформацію щодо будь-якого товару з каталогу. Допоможемо підібрати змішувачі та комплектувальні для ванної та кухні. Якість продукції підтверджується гарантією від виробника. Замовлення відправляємо Україною перевіреними перевізниками.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Focus E, Focus, Metris, Metris E, Metris S, Talis
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Застосування змішувач
Матеріал латунь, пластик
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація схована частина
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180 — купуйте з впевненістю у якості

Магазин з продажу керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на широкий асортимент в якому налічується плитка до ванної кімнати і багато інших різновидів. Спеціалісти нашого магазину допоможуть Вам у селекції та з доставкою. Для мріяного завершення ремонту Вам потрібно купити змішувач для ванни ? Завітайте до каталогу і виявите підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка на ванну — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe Focus E 13620180 — найкращий вибір для Вас

У наявності асортимента є меблі в ванну кімнату, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на пошук відмінної продукції. Високоякісні аксесуари в ванну кімнату , стяжка підлоги й інші товари часто потрібні для чудового ремонту. Найкраща ціна на бойлери — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше