Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000

Зображення з
Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000

Артикул: 172421

Ціна товару на 19 кві 2024 Є в наявності

16 692,00 грн

Ціна: 14 021,00 грн

Змішувач для раковини Hansgrohe Metris у ванну кімнату

Сантехніку від німецького виробника Hansgrohe можна назвати витвором мистецтва. Її створюють для вашого максимального комфорту та зручності у використанні. Довговічність, відмінні технічні характеристики, високі якості допоможуть вам створити ванну кімнату мрії. Простота дизайну надає змішувачу для раковини Hansgrohe ефектного та стильного вигляду. Функціональність та міцність матеріалів допоможуть використовувати конструкцію тривалий проміжок часу, не замислюючись про заміну. Згладжені лінії на кутах виробу дають можливість відкривати та закривати кран навіть за допомогою ліктя або зап'ястя. Глянцеве хромоване покриття не тільки захищатиме від вапняного нальоту та бляклості, а ще й додасть ванній кімнаті додатковий блиск та світло.

Змішувач для раковини Hansgrohe Metris та його характеристики

Німецька фірма Hansgrohe має кілька колекцій змішувачів. Всі вони відрізняються один від одного дизайнами, формами та іншими особливостями. Hansgrohe змішувач для раковини з колекції Metris теж має відмінні характеристики, за що має величезну популярність та підвищений попит серед будівельників та господарів будинків. Основними перевагами можна назвати такі:

  • низький рівень висоти;
  • матеріал латунь;
  • зовнішня установка за допомогою одного отвору;
  • керамічний картридж;
  • підведення води 3/8.

Його можна монтувати не лише на раковину, а й на стільницю чи мийку. Мінімалістичний стиль пристосування дає можливість встановити його у ванній кімнаті з будь-яким інтер'єром. Змішувач для раковини Hansgrohe Metris йде в комплекті з рукояткою та шлангами для підведення води. Придбати змішувач Хансгрое для раковини з колекції Metris ви можете на сайті plitka.kiev.ua з доставкою по містах України.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Metris
Тип монтажу на раковину/мийку/стільницю
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль прямокутний
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація рукоятка, шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 60 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000 — купуйте з впевненістю у якості

Магазин з продажу керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому представлена плитка керамогранітна та багато інших категорій. Консультанти нашого сайту допоможуть Вам у підборі та методах доставки. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити тумбочку під умивальник ? Завітайте до каталогу і виявите найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка на ванну — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач до раковини Hansgrohe Metris 31080000 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності асортимента є плитка у ванну, купити прямо зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили на вибір ідеальної продукції. Якісні аксесуари для ванних кімнат , унітаз й схожі товари часто необхідні для реалізації ремонту. Найвигідніша ціна душові кабіни — лише у нас.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Metris