Порівняння унітазів ArtCeram Ten та Villeroy&Boch Avento

 

ЗМІСТ:

1. Який унітаз вибрати: компакт чи підвісний?

2. Підвісні унітази: особливості установки та технології

3. Порівняння унітазів ArtCeram Ten та Villeroy&Boch Avento

3.1. Компанія ArtCeram та підвісні унітази ArtCeram Ten

3.2. Компанія Villeroy&Boch та підвісні унітази Villeroy&Boch Avento

 

1. Який унітаз вибрати: компакт чи підвісний?

Купити унітаз – потреба, яка виникає тільки зрідка. Придбання квартири у новобудові, планування капітального ремонту – найпоширеніші причини скрупульозних пошуків нової сантехніки для ванної кімнати.

Саме тому до вибору варто поставитися дуже відповідально. Який унітаз купити? Питання актуальне та досить складке для звичайного споживача, перед яким вперше за багато років постала проблема придбання нового унітазу.

Інноваційні технології кардинально змінили сантехнічну галузь. Сучасні унітази відрізняються від колишніх масивних сантехнічних приладів. Якби мандрівник у часі потрапив із минулого сторіччя в теперішній й відвідав магазин сантехніки, його подиву не було б меж! 

На фото: підвісний унітаз ArtCeram Atelier

Щасливим власникам більш-менш просторої ванної кімнати або санвузла обов’язково варто звернути увагу на сучасний тренд у світі сантехніки – підвісні унітази.

Якщо під санвузол відведена зовсім невелика площа, від встановлення підвісного унітазу, можливо, доведеться відмовитися. Підвісна конструкція кріпиться до прихованої у стіні металевої інсталяції, тому обов’язково виникне потреба у хоча б 20-30 см зайвого простору для її монтажу.

Але якщо омріяні сантиметри є в наявності, підвісний унітаз – це ідеальний вибір.

В нашому магазині plitka.kiev.ua у широкому асортименті представлені унітази-компакти та моноблоки, які чудово впишуться у невеликий простір та служитимуть багато років.

Деякі дизайнерські рішення передбачають встановлення унітазу із бачком. Класичні та ретро стилі, скандинавський та кантрі відбивають традиції власної епохи, коли підвісних унітазів не було навіть у проекті. Звичайно, можливий компроміс, який у дизайні інтер’єрів має назву - еклектика. Цей метод оформлення передбачає поєднання в одному інтер’єрі елементів з різних стилів. 

На фото: унітаз ArtCeram Jazz

Підвісні унітази кардинально змінили інтер’єри ванних кімнат та санвузлів. Лаконічний вигляд, просте прибирання під підвішеною у повітрі керамічної чашею, різні інноваційні технології, які сприяють підтриманню ідеального рівня гігієни – переконливі аргументи для того, щоб купити унітаз з інсталяцією.

Правда, до інсталяцій кріпляться й унітази із напільним встановленням, але без бачка, який прихований у стіні разом із кріпленнями та комунікаціями. Ззовні знаходитиметься тільки чаша та кнопка змиву для управління подачею води, кількість якої, як правило, можна регулювати з метою економії. Кнопку змиву можна підібрати за власним смаком. 

На фото: унітаз приставний Villeroy&Boch Subway

2. Підвісні унітази: особливості установки та технології

Купити унітаз з інсталяцією – тільки перший крок. Правильний монтаж підвісного унітазу вимагає дотримання певних правил:

- відстань від кнопки змиву до підлоги - близько 1000 мм;

- висота кріплення унітазу – близько 400 мм;

- відстань від підлоги до каналізаційних труб – близько 250 мм.

Інсталяції поділяються на два види – блочні та рамні.

Блочна інсталяція підходить тільки для несучих стін, оскільки кріпиться тільки до стіни. Рамна інсталяція окрім кріплення до стіни, кріпиться ще й до підлоги.

Рамна конструкція витримує велике навантаження й може використовуватись для фальш-стін, а також штучно створених перегородок у ванній кімнаті. У рамній інсталяції передбачена можливість регулювання установки конструкції за висотою. 

На фото: підвісний унітаз Villeroy&Boch Architectura

Універсальність виробів підтверджується одноманітністю розмірів: однаковий діаметр патрубків та отворів, відстань між шпильками. Якщо через деякий час виникне бажання замінити унітаз, стару інсталяцію можна не міняти.

Разом із підвісною технологією установки унітазу почали з’являтися інноваційні технології - ноу-хау у сфері сантехнічної гігієни. Чаша без обідка, антибактеріальні покриття сьогодні вважаються надбанням сантехнічної галузі.

Низький рівень шуму у процесі змиву – ще один привілей підвісного унітазу.

Вага, яку витримує будь-який підвісний унітаз – не менше 400 кг.

Перед тим, як купити унітаз, важливо визначитися із габаритами підвісного унітазу, які залежать від площі ванної кімнати та розмірів конкретного місця для установки:

- вузькі (довжина < 55 см);

- середні (55-60 см);

- великі (61-70 см).

Розміри унітазу мають відповідати розмірам інсталяції, а до місця установки потрібно підвести трубопровід та каналізацію. 

На фото: підвісний унітаз Villeroy&Boch Venticello

3. Порівняння унітазів ArtCeram Ten та Villeroy&Boch Avento

Пропонуємо підвісні огляд унітазів від двох популярних торгових марок – італійської ArtCeram та німецької Villeroy&Boch.

3.1. Компанія ArtCeram та підвісні унітази ArtCeram Ten

Назва італійської компанії з виробництва сантехніки ArtCeram відображає її філософію. Кожний унітаз ArtCeram – це справжній витвір мистецтва. ТМ ArtCeram пропонує купити унітаз без обідка традиційного білого кольору, а також вкритий кольоровою емаллю різних відтінків зеленого, синього та коричневого кольору.

Для дизайну сантехнічних виробів компанія залучає іменитих вітчизняних майстрів – міланську дизайн-студію «Meneghello Paolelli Associati» та промислового дизайнера Карло Урбінаті.

У творчих проектах італійського тандему Марко Паолетті та Сандро Менеджелло переважає оригінальність, отже в процесі роботи над промисловою серією підвісних унітазів ArtCeram Ten дизайнерам довелось стримувати політ фантазії. 

На фото: дизайнерський проект студії «Meneghello Paolelli Associati»

В результаті дизайнери створили унітаз із граціозним силуетом, який у будь-якій ванній кімнаті виглядатиме ефектно.

Безобідковий унітаз ArtCeram Ten представлений в нашому магазині у двох кольорах – білому та чорному. Виробник пропонує купити унітаз традиційного білого кольору із матовим або глянсовим покриттям, а чорний сантехнічний прилад – тільки з матовим. 

Кришку для унітазу із механізмом soft-close можна придбати в нашому магазині окремо. Пропонуємо купити унітаз ArtCeram Ten із гарантією 60 місяців (5 років) від популярного італійського бренду з суттєвою знижкою! 

3.2. Компанія Villeroy&Boch та підвісні унітази Villeroy&Boch Avento

Німецька торгова марка Villeroy&Boch не потребує представлення. Новаторство та інновації – кредо компанії.

Будь-який унітаз Villeroy&Boch належить до нового покоління унітазів із відкритим змивним краєм. Унітази Villeroy&Boch Avento мають чіткі обриси й виглядають масивними. Візуальна ілюзія – результат дизайну чаші, яка гармонійно виглядатиме в індустріальному, скандинавському або кантрі інтер’єрі. 

Технологія DirectFlush полягає в тому, що внутрішня поверхня чаші ефективно очищується – швидко та без бризок.

До особливостей нових унітазів належить економна витрата води. Для ефективного очищення унітазу знадобиться не більше 3-4,5 літрів води, хоча змивний бачок передбачає два режими  -  3/6 л.

Все завдячуючи фірмовому покриттю CeramicPlus, на якому вода збирається у краплі, які скочуються у зливний отвір разом із брудом та вапном. Відштовхування жиру та води – ці властивості покриття забезпечують оптимальну гігієну. 

Зручне пласке сидіння SlimSeat сприяє максимальному комфорту, а технологія ViProtect знижує передачу шумів між унітазом та стіною.

Сидіння для унітазу легко встановлюється й, за необхідності, знімається (QuickRelease).

До комплекту входить кришка із плавним закриттям та кріплення. Виробник пропонує купити унітаз Villeroy&Boch Avento із гарантією 60 місяців (5 років). 

В нашому магазині plitka.kiev.ua до 30 січня проводиться АКЦІЯ – Великий різдвяний розпродаж сантехніки та плитки! Пропонуємо вибрати та купити унітаз вигідно!

Товари в колекції Avento
Товари в колекції Subway