Ніжка для ванни Villeroy&Boch Subway u99740000 (4000000266)

Зображення з
Ніжка для ванни Villeroy&Boch Subway u99740000 (4000000266) білий
натисніть для збільшення

Ніжка для ванни Villeroy&Boch Subway u99740000 (4000000266)

Також підходить для таких колекцій: O. NovoArchitecturaLOOP&FRIENDSBellevue.

Артикул: 159297

Ціна товару на 26 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 1 836,00 грн

Ніжки для ванни Villeroy&Boch Subway

Купити ніжки для ванни Villeroy&Boch Subway, що виготовлені з високоякісного пластику, можна для надійного монтажу сучасних ванн від німецького виробника. Такі опори відмінно поєднуються не тільки з виробами колекції Subway, а також відмінно підходять для ванн таких колекцій, як O. Novo, Architectura, LOOP & FRIENDS і Bellevue. Ретельно продумана конструкція ніжок забезпечує надійну фіксацію кварілових виробів, забезпечуючи максимальну зручність їхнього використання.

Чому варто купити ніжки для ванни Villeroy&Boch Subway?

Німецька компанія Villeroy&Boch представляє на ринку сантехніки дійсно якісну продукцію, виготовлення якої здійснюється з використанням інноваційних технологій і розробок. Саме монополіст кварілових ванн точно знає, які опори оптимально підійдуть для купелей з цього унікального матеріалу.

Серед переваг ніжок для ванни Villeroy&Boch Subway, замовити які можна з доставкою не тільки по Києву, а також у будь-який з районів України, варто виділити наступне:

  • можливість регулювати оптимальну висоту установки купелі;
  • відносно невелику вагу;
  • міцність і надійність;
  • здатність витримувати істотне навантаження;
  • простота кріплення на дно ванни.

Білий колір ніжок не привертає до себе особливої ​​уваги, але між тим надає конструкції завершеність. Такі опори забезпечать просту і надійну установку ванни, що гарантує максимальну зручність її використання надалі.

Де купити ніжки для ванни Villeroy&Boch Subway в Україні?

Замовити комплект ніжок для ванни Villeroy&Boch Subway за найвигіднішою на українському ринку ціною можна на сайті plitka.kiev.ua. У нашому інтернет-магазині ви знайдете великий вибір високоякісної сантехніки та інших виробів для ванної кімнати від кращих виробників. При цьому ми готові організувати доставку товарів не тільки по Києву, а також у будь-яке з українських міст.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Villeroy&Boch
Країна Німеччина
Колекція Subway, O. Novo, Architectura, LOOP&FRIENDS, Bellevue
Матеріал пластик
Розміри 0×0×0
Комплектація ніжки
Можливість регулювання висоти Так
Вага 2
Колір білий

Загальна оцінка товару

×

Ніжка для ванни Villeroy&Boch Subway u99740000 (4000000266) — якість Вашого ремонту

Магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує проглянути великий асортимент в якому включається плитка керамічна для ванної , а також інші різновиди. Консультанти магазину допоможуть Вам у селекції та з доставкою. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити ванну ? Швидше до каталогу і виявите кращий варіант. А якщо цікавить плитка для ванной — ціна Вас здивує.

Ніжка для ванни Villeroy&Boch Subway u99740000 (4000000266) — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності каталога маємо плитка-мозаїка, купити прямо зараз — хороший варіант, щоб зекономити час і сили на пошук відмінної продукції. Високоякісні світильники в ванну , дзеркало в ванну кімнату та схожі товари часто необхідні для чудового ремонту. Найдоступніша ціна на плитку — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Інші товари колекції Villeroy&Boch Subway