Історія торгової марки Kolo

Місто Коло, яке знаходиться у Польщі, стало добре відомим далеко за межами батьківщини завдяки компанії, яка випускає якісну сантехніку та кераміку. Плитка для ванної кімнати, раковина, унітаз Rimfree — в асортименті торгової марки Kolo ви знайдете все, щоб обставити функціональні приміщення своєї квартири або будинку та зробити це з чудовим смаком. Компанія існує з 1962 року та постійно розвивається. На сьогоднішній день цей бренд є найпопулярнішим у країнах СНД та у себе на батьківщині. Акриловий піддон для ванної кімнати, керамічна плитка, Kolo ванни — польський виробник здатний приємно здивувати різноманіттям лінійок і стабільно високою якістю кожного виробу.

Історія ТМ Kolo

Філософія бренду Kolo

Бренд Kolo у 1993 році став належати компанії Sanitec, а вже у 2015 перетворився на частину корпорації Geberit, одного з найвідоміших європейських виробників. Підприємство нарощує оберти, постійно оновлює асортимент виробів, прагнучи задовольнити якомога більшу кількість споживачів. Унітаз Kolo або керамограніт для ванної — вибирайте будь-який продукт і будете впевненими у його відмінній якості, приголомшливому дизайні та адекватної вартості.

Польський виробник у своїй роботі дотримується декількох принципів:

  • Якісні матеріали — для виробництва сантехніки використовується чудова кераміка, надійна і довговічна. Додайте до неї талановитих дизайнерів та отримаєте естетично привабливий і дуже функціональний продукт.
  • Інноваційний стиль — зовнішні дані у сантехніки, керамічних виробів і меблів завжди знаходяться на вищому рівні. Будь-яка раковина Kolo зможе здивувати вас красою ліній і витонченістю вигинів.
  • Величезний вибір — у колекції виробника міститься близько 40 різних лінійок. Кожен товар має унікальні характеристики та по-особливому гарний. Компанія випускає вироби бюджетного та преміального класу.
  • Турбота про навколишнє середовище — заводи Kolo регулярно модернізуються з метою зменшення негативного впливу на екологію. За такий підхід бренд має безліч нагород і високу лояльність споживачів.

Історія ТМ Kolo

Різноманіття сантехніки та кераміки польського виробника

Як ми вже з'ясували, торгова марка Kolo має всі підстави пишатися асортиментом товарів, що випускаються. Виділимо основні товари шановного польського виробника:

  • унітази, біде, пісуари;
  • умивальники і п'єдестали;
  • меблі для ванної кімнати;
  • душові кабіни та піддони;
  • ванни.

Окремо відзначимо керамічну серію бренду. Плитка для ванної Kolo заслужено вважається однією з кращих на європейському ринку. І у нас в Україні їй часто віддають перевагу перед виробами інших марок, навіть більш розкручених.

До характерних особливостей керамічної та сантехнічної продукції Kolo відносять:

  • поєднання оригінального дизайну і високої практичності;
  • застосування якісних матеріалів і сучасних технологій;
  • акцент на естетичності та функціональності кожного виробу;
  • простоту обслуговування товарів, тривалий термін експлуатації.

Скільки коштує ванна Kolo?

Якщо ви вирішили дізнатися, скільки коштує ванна Kolo, рекомендуємо спершу визначитися з матеріалом виготовлення даного вироби. Це може бути акрил або сталь. Перший варіант обійдеться трохи дорожче, але «відплатить» кращою звукоізоляцією, легкістю, білосніжним зовнішнім виглядом. Акрил тепліший за сталь, а ще з нього можна виготовляти ванни оригінальних форм.

Історія ТМ Kolo

Де купити раковину для ванної?

Щоб вирішитися із місцем, де купити раковину для ванної польського бренду, радимо уважно вивчити українських постачальників. Інтернет-магазин Plitka.kiev.ua — один з найбільших інтернет-магазинів, в асортименті якого представлений просто колосальний вибір продукції торгової марки Kolo. Компанія дорожить своєю репутацією і пропонує дійсно вигідні умови для придбання сантехніки та керамічної плитки.