Історія фабрики Argenta

Компанія Argenta Ceramica — іспанський виробник керамічної продукції середнього цінового класу. Підприємство щорічно випускає понад 16 мільйонів квадратних метрів плитки. Цей бренд добре знають не лише у Європі, але й на інших континентах. Матова плитка Argenta користується величезним попитом в Україні. Її цінують за стильний дизайн і практичність експлуатації. Колекції плитки Argenta вражають своїм різноманіттям і відповідністю сучасним трендам. Якщо вам потрібен якісний і недорогий оздоблювальний матеріал для внутрішніх робіт, рекомендуємо придивитися до продукції іспанського виробника.

плитка argenta

Молодий лідер ринку кераміки з Іспанії

Плитка Argenta з'явилася не так давно у себе на батьківщині, але встигла завоювати гарну репутацію і вийти на міжнародний ринок. Сьогодні цей бренд займає лідируючі позиції серед всіх виробників керамічної продукції. Керамограніт Argenta активно використовують при виконанні зовнішніх робіт, визнаючи його надійність і стійкість до негативних умов навколишнього середовища.

Компанія робить ставку на вузькопрофільне виробництво декоративної продукції, затребуваної під час створення унікальних дизайнерських інтер'єрів різного ступеня складності. Улюблені стилі бренду — класицизм, модерн, рустик, еклектика. Іспанська плитка Argenta Ceramica добре поєднується з іншими елементами обстановки і може служити як основою дизайну, так і допоміжною частиною. Крім серійного виробництва, на підприємстві випускають і елітні колекції в обмеженій кількості. Argenta плитка може бути використана для прикраси житлових приміщень, торгових залів, офісів, вокзалів, прибудинкових ділянок, терас. Висока якість матеріалу забезпечує його стійкість до механічного зносу.

 плитка argenta

Скільки коштує плитка Argenta?

Ціни на плитку Argenta можуть змінюватися від постачальника до постачальника. Рекомендуємо купувати таку кераміку у професійних дилерів, які працюють безпосередньо з виробником. Щоб дізнатися, скільки коштує плитка Argenta в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua, зв'яжіться з менеджерами по телефону або уважно вивчіть сайт — на віртуальній вітрині представлені всі актуальні колекції.

 плитка argenta

Де купити плитку Argenta в Україні?

Плитка Argenta дуже популярна у нашій країні. Споживачі позитивно відгукуються про її зовнішню привабливість, стійкість до зношування, простоту догляду і тривалий термін служби. Де купити плитку Argenta в Україні? Ми радимо зробити це на сайті Plitka.kiev.ua. Тут зібрані кращі пропозиції по кераміці, а менеджери завжди готові допомогти безкоштовною консультацією.

Поверхня плитки Argenta:

 

Гарантуємо оригінальність продукції Argenta і повну відповідність заявленим характеристикам. Іспанська кераміка об'єднує у собі практичність, естетичність і доступну вартість. Саме ці якості максимально оцінюють наші клієнти. Плитка для ванної кімнати Argenta або керамограніт для ґанку — у колекції відомого виробника кожен знайде той оздоблювальний матеріал, який потрібен саме йому. За допомогою нього ви зможете прикрасити приміщення, створивши інтер'єр своєї мрії. Керамічна плитка також значно підвищує функціональність кімнати, робить її комфортнішою та розкішнішою. Купуйте брендову продукцію у постачальника з бездоганною репутацією на дуже вигідних умовах!