Чому варто купити аксесуари для ванної кімнати

 

ЗМІСТ:

1. Як організувати простір у ванній кімнаті?

2. Види аксесуарів для ванної кімнати

3. Як вибрати аксесуари для ванної кімнати?

3.1. Аксесуари для ванної кімнати AM.PM

3.2. Аксесуари для ванної кімнати Devit

 

1. Як організувати простір у ванній кімнаті?

Якщо ви вирушаєте у похід і готуєтесь до кількох ночівель у наметі, тоді обов’язково озброїлись відповідним настроєм пройти усі випробування гідно.

Невлаштований побут – зовсім інша справа. Дискомфорт у повсякденні викликає шквал негативних емоцій, вибиває з колії та знижує самооцінку.

Безперечно, краще витратити трохи часу та енергії, щоб потурбуватися про власний комфорт, аніж кожного дня витрачати сили на подолання дискомфорту та повернення собі позитивного настрою.

У ванній кімнаті порядок вважається запорукою комфорту та залежить від поміркованої організації зберігання предметів гігієни та догляду, миючих засобів, рушників та банних халатів. 

На фото: аксесуари для ванної кімнати Gessi Mimi

Для впорядкування простору у ванній кімнаті призначені аксесуари, серед яких найпопулярніші:

- полиці;

- стакан для щіток;

- дозатор для рідкого милу;

- мильниця;

- тримач рушників;

- гачки;

- щітка для унітазу із підставкою;

- тримач туалетного паперу.

До аксесуарів для ванної кімнати також належать корзини для білизни, відра для сміття, підголівники та ручки для ванни.

Окрім важливої ролі у дотриманні порядку, аксесуари для ванної покликані підтримувати стиль в інтер’єрі.

Дизайнери попереджують, що ера пластикових аксесуарів для ванної кімнати залишилась у минулому. Сьогодні використання дешевих стаканів для зубних щіток, мильниць та гачків для рушників приймається за несмак. У тренді стильні аксесуари з металу, скла та кераміки. 

На фото: аксесуари для ванної кімнати Gessi Rettangolo

Повна відмова від використання аксесуарів для ванної кімнати – ще одна помилка, яка з першого дня прирікає власників приміщення на безлад та дискомфорт.

Цікаво, що в асортименті аксесуарів немає зайвих предметів. Відсутність під рукою мильниці примушує відчути таку саму незручність, як і відсутність стакану. Зубні щітки, які доводиться тулити на бортик раковини або ложити прямо на полицю над умивальником, постійно нагадуватимуть про безлад.

Інша справа, коли під ванну кімнату відведена надто маленька площа. Вибирати аксесуари доведеться з урахуванням дефіциту вільного місця. Найкомпактнішими вважаються кутові полиці, мильниці із настінним кріпленням, мініатюрні гачки для рушників та халатів, лаконічна полиця із дзеркалом для стакану із зубними щітками. 

На фото: кутова полиця (корзинка) Langberger Be Free

2. Види аксесуарів для ванної кімнати

Сучасні аксесуари для ванної кімнати поділяються на категорії за призначенням (зоною установки) та типом установки.

За способом монтажу аксесуари поділяють на два види:

- настінні (підвісні)

Настінні аксесуари кріпляться до стіни, що дуже зручно у приміщеннях із обмеженою площею.

Сучасні виробники використовують інноваційні технології та комплектують вироби зручними кріпленнями, які перетворюють монтаж на просту справу, яка під силу будь-якій людині.

В асортименті настінних аксесуарів широко представлені полиці, мильниці, дозатори рідкого мила, стакани для зубних щіток, щітки для унітазу із підставкою та тримачі для туалетного паперу. 

На фото: настінні аксесуари Langberger Hotel Line

- напільні (настільні)

Напільні (настільні) аксесуари для ванної кімнати ідеально підходять для просторих ванних кімнат, де є можливість використовувати тумбу для раковини або стільницю.

В асортименті напільних (настільних) аксесуарів можна знайти мильниці, стакани для щіток, дозатори для рідкого мила, щітки для унітазу із тримачем, а також тримачі для туалетного паперу. 

На фото: настільні аксесуари Langberger Hotel Line

3. Як вибрати аксесуари для ванної кімнати?

Дизайн та функціональність – два критерії вибору предметів побуту з будь-якої категорії, в тому числі та аксесуарів для ванної кімнати.

Разом з ерою непримітних пластикових предметів пройшов і час інтер’єрів із одноманітним оформленням ванної кімнати.

Сьогодні у тренді дизайнерські рішення, які, без перебільшення, мають художню цінність і є оригінальними. 

На фото: напільна вішалка Axor Massaud

Дизайнери не радять вибирати аксесуари для ванної кімнати в останню чергу – після фінального оздоблення та монтажу сантехніки. Пошук таких важливих для інтер’єру предметів варто почати ще на етапі розробки дизайнерського проекту.

Єдність стиля – це візуальна гармонія, яка народжується під час поєднання предметів інтер’єру в одному дизайнерському стилі.

При виборі аксесуарів для ванної кімнати варто звернути увагу на колір та форму, які часто визначають стиль.

Причина стриманої кольорової палітри сучасних аксесуарів є матеріали, з яких вони виготовлені. Здебільшого, це метали (неіржавіюча сталь, латунь), кераміка та скло. 

На фото: аксесуари для ванної кімнати Axor Citterio

Дизайн та форма аксесуарів для ванної кімнати залишаються вирішальним фактором і визначають стиль. У широкому асортименті нашого магазину є декілька особливих пропозицій від провідних європейських виробників.

3.1. Аксесуари для ванної кімнати AM.PM

Аксесуари для ванної кімнати від молодого німецького бренду AM.PM перетворюють атмосферу у приміщеннях, надаючи інтер’єру елегантні риси.

М’які округлі лінії аксесуарів AM.PM Like гармонійно впишуться у класичний та скандинавський інтер’єри ванної кімнати. 

На фото: щітка для унітазу AM.PM Like

Футуристичні нотки у дизайні колекції аксесуарів для ванної кімнати AM.PM Gem у сучасному інтер’єрі перетворяться на яскравий акцент.

Незвичайні форми – улюблений прийом оформлення у стилі hi-tech. У комбінації із дзеркальними та металевими поверхнями, кольоровими підсвіченнями та кольоровими контрастами оригінальні полиці у формі еліпсу та тонкі лінії тримачів для рушників та туалетного паперу залишать незабутнє враження. 

На фото: аксесуари для ванної кімнати AM.PM Gem

Об’ємні форми аксесуарів для ванної AM.PM Sensation – вагомий внесок у сучасну класику та яскраві етнічні стилі – середземноморський і скандинавський.

Між географічно протилежними стилями набагато більше спільного, аніж здається з першого погляду. Одна із спільних рис – виразні форми на тлі стриманих кольорових рішень. 

На фото: мильниця AM.PM Sensation

3.2. Аксесуари для ванної кімнати Devit

Італійська компанія Devit користується заслуженою популярністю серед українських споживачів. Спектр дизайнерських рішень – від класики до надсучасного hi-tech.

В колекції Devit Charlestone запропоновані аксесуари для ванної кімнати у класичному стилі. Виробник пропонує купити аксесуари Devit Charlestone у трьох кольорових рішеннях покриття – хром, золото та бронза.

Італійські дизайнери створили форми із плавними лініями, дивлячись на які не залишається жодних сумнівів, що перед нами класика. І не залишили поза увагою головне, прикрасивши аксесуари розкішними кристалами Swarovski. 

На фото: мильниця Devit Charlestone

Аксесуари для ванної кімнати Devit Graphics з точки зору дизайну знаходяться у повній опозиції до класичних форм. У дизайні колекції переважає правильна геометрія – сучасний тренд у дизайні інтер’єрів. 

На фото: підвісні стакани Devit Graphics

Масивні форми – втілення практичності сучасного ритму життя в аксесуарах Devit Linea. Чіткі лінії, ефектна текстура поверхонь та динаміка відрізняють кожний предмет колекції. 

На фото: мильниця Devit Linea

У дизайні колекції Devit Iven м’які лінії та форми аксесуарів діють заспокійливо та налаштовують на тонке сприйняття. Вишуканий стиль аксесуарів для ванної кімнати підійде як для класичних, так і для сучасних інтер’єрів. 

На фото: колекція Devit Iven

В нашому магазині можна детальніше ознайомитись із асортиментом якісних аксесуарів для ванної кімнати від провідних європейських виробників.

Товари в колекції Charlestone
Товари в колекції Linea