Фотографії ванних кімнат – це свіжі рішення від дизайнерів

 Інтер'єр – внутрішній простір приміщення, який прагне створити на власний лад та смак кожна людина. Щоб знайти оригінальне рішення оформлення ванної кімнати або кухні, вітальні або спальні, дизайнери черпають натхнення у природи, музики, поезії, окремо узятих предметів та навіть у рисах обличчя кумирів. Але найпростіший спосіб підібрати гарний проект для вашої ванної кімнати – лише дещо допрацювати вже існуючі проекти спеціалістів.

 Ми даруємо вам можливість зазирнути у світ надзвичайних, багатих, стильних, унікальних дизайнів. Фотографії ванних кімнат – це відмінна можливість оцінити ефект вибраної вами керамічної плитки, переконатися, що сантехніка органічно впишеться до інтер’єру та як меблевий гарнітур виглядатиме в оточенні облицювального матеріалу, санітарного фаянсу та аксесуарів конкретного виробника.

 Сотні реалістичних, якісних та відкриваючих таємницю більшості товарів, фотографій ванних кімнат розміщені на сторінках сайту та доступні до перегляду у будь-який час суток. Ця послуга допомагає споживачам не тільки швидко визначитися з вибором конкретного виробу, але й зрозуміти, який декор краще підібрати до базової плитки, яким саме способом викласти кахель, в якому місці встановити унітаз та яку модель змішувача вибрати для умивальника.

 Вибираючи кольори для оформлення інтер’єру ванної кімнати, враховуйте деякі психологічні особливості. Наприклад, вранці теплі сонячні відтінки допоможуть відчути прилив бадьорості. Холодні кольори – гарний фон, що створює сприятливу атмосферу для розслаблюючих процедур після закінчення робочого дня.

 Жовтий та оранжевий кахель передає свою енергію, наповнюючи вас бадьорістю. Холодні блакитні та зелені кольори мають заспокійливий ефект. Прихильникам екстравагантних рішень на допомогу прийдуть контрасти.

 Класичним варіантом оформлення чорно-біле рішення. В якості нейтрального способу оздоблення інтер’єру ванної кімнати пропонуємо використовувати кремові та жовті відтінки. Не бійтесь, що монохромність оздоблення виглядатиме нудним. У якості акцентів можна використовувати оригінальні аксесуари для ванної кімнати. Саме вони стануть центром композиції на фоні спокійного кольору кахлю. Не забувайте, що яскраве оздоблення може швидко набриднути.

 Для дизайну ванної кімнати велике значення має освітлення. Використовуйте декілька світильників, які змінюють яскравість. За їх допомогою ви можете урізноманітнити ефекти у приміщенні та створити потрібний настрій. Вранці краще використовувати яскраві лампи, а ввечері – більш м'які промені світла.

 Цікавий ефект отримують за допомогою різноманітних дзеркал – зверніть увагу на вироби із додатковим підсвіченням.

 Який стиль вибрати для дизайну ванної кімнати? Кожний стиль передбачає певні особливості під час вибору матеріалів, меблів, аксесуарів:

 1. Класичний варіант передбачає використання світлої плитки із традиційною текстурою "під мармур". Спеціалісти радять застосовувати оздоблювальні бордюри та панно.

 2. Етнічний стиль в інтер’єрі створюється на основі фактури дерева або каменя. Такі колекції широко представлені в нашому інтернет-магазині plitka.kiev.ua. Гарним доповненням буде плетена фурнітура та відповідний декор.

 3. Мінімалізм сподобається тим людям, які не люблять надмірності у власному помешканні. В такому дизайні застосовується скло, пластик, сталь. Усі предмети максимально прості та ергономічні.

 4. Модерн підкреслить різноманітне підсвічення приміщення. Для отримання оригінальних ефектів спеціалісти радять використовувати стильні дзеркала.

 5. Прованс відрізняється ніжністю та простотою. Ви можете вибрати пастельні відтінки кахлю та рослинний орнамент для декору. Дуже добре доповнить подібний інтер’єр меблевий гарнітур у ретро стилі.

 6. Хай-тек оптимізує простір для того, щоб отримати максимальний комфорт. Для дизайнерів цей стиль означає безліч можливостей. Якщо ви прихильник цього стилю дизайну ванної кімнати, тоді наші колекції сантехніки, плитки та аксесуарів допоможуть наповнити приміщення доречними елементами.

 При оформленні ванної кімнати вирішальне значення має практичність матеріалів. Підвищена вологість впливає на властивості та вид оздоблення, тому найзручніші матеріали для цієї цілі – керамічна плитка.

 Серед колекцій різних виробників ви можете підібрати не тільки кахель для стін та підлоги. Ми пропонуємо цілі колекції виробів, які чудово поєднуються за зовнішнім виглядом та експлуатаційними характеристиками. В асортименті є мозаїчні та декоративні елементи, оздоблювальні панно та фриз.