Найкращі інтер’єри не втрачають привабливості з роками

 Шукаєте натхнення для створення цікавого, неповторного та стильного інтер’єру кухні або ванної кімнати?

 Бажаєте переконатися, що придбана вами керамічна плитка, меблі для ванної або сантехнічне обладнання органічно впишуться у кімнатний простір?

 Обмірковуєте, яким чином здійснити укладку кахлів та які вставки використати для акценту? На усі ці питання можна легко отримати відповіді, скориставшись послугами інтернет-магазину plitka.kiev.ua.

 На сторінках нашого каталогу представлені найкращі інтер’єри кухонь, ванних кімнат, віталень та кабінетів. Кожна колекція керамічної плитки або санітарного фаянсу, душових кабін та міні-басейнів доповнена фотографіями інтер’єру з цим товаром, завдяки чому можна оцінити його переваги у порівнянні з іншими моделями, визначитися з розстановкою, запозичити у дизайнерів ідею та створити власний незвичайний та гарний інтер’єр.

лучшие интерьеры

 

 

Так, у розділі Плитка / плитка для кухні привертають увагу фотографії внутрішнього простору приміщення, робочої та обідньої зони. Погляд радує романтична та ніжна кухня у біло-рожевому виконанні Atelier від іспанського виробника APE Ceramica та яскравий дизайн з помірною кількістю декорацій Opoczno Salisa (Польща). З інтер’єрів ванних кімнат кращими можна назвати Rocersa Aura та розкішний Mapisa Stariy Arbat від іспанських фабрик.