Сифони для душових піддонів

 Коли сифон для душової кабіни вибраний і встановлений неправильно - це справжнє мука. У піддоні починає накопичуватися і застоюватися вода, виникають неприємні запахи, збирається сміття, хвороботворні мікроби і бактерії. Тому вибору системи зливу потрібно приділяти підвищену увагу. Адже якою б функціональної і стильної не була душова кабіна - без якісного сифона вона не принесе задоволення від своєї щоденної експлуатації.

Якщо вам необхідно підібрати і купити сифон для піддону в душову - в каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете широкий вибір моделей від провідних виробників. Ми підготували все необхідне для вдалої покупки, гарантуємо якість товарів і доступні ціни. А доставка вашої покупки відбувається максимально швидко в будь-яке місто країни.

Секрети вдалого вибору сифона для душової 

Щоб уникнути неприємностей в майбутньому - краще спочатку підібрати надійний сифон для душової кабіни, який прослужить десятиліттями. Але як це зробити? Професіонали дають кілька корисних порад:

  • Визначтеся з матеріалом.

Для душових використовуються сифони, виготовлені з пластику або латуні. перший варіант відрізняється невисокою вартістю, а другий - підвищену міцність.

  • Враховуйте особливості конструкції. Це пляшковий, трубчастий або гофрований тип. У цьому питанні відштовхуйтесь від особливостей душового піддону - зокрема, його висоти і ширини.
  • Правильно визначте розміри.

У більшості моделей, які представлені в продажу, діаметр зливу становить 50-60 мм. Є також збільшені габарити до 90 мм.

  • Виберіть відповідний тип сифона. Звичним рішенням є традиційна конструкція. Однак з розвитком сучасних технологій широкого поширення набули автоматичні сифони, а також інноваційна система зливу click-clack.
  • Подивіться на комплектуючі.

У продажу можна знайти моделі, які мають не тільки донний клапан і грати, але також оснащені витягується кошиком. Сифони для душової бувають з переливом і без, а серед корисних функцій варто відзначити самоочищення від сміття.

Відвідавши наш інтернет-магазин, ви можете вдало з економією часу і за доступними цінами

вибрати сифон для душового піддону - всі моделі представлені провідними європейськими та українськими брендами, що гарантують бездоганну якість своїх виробів. Наші кваліфіковані менеджери готові допомогти з усіх питань: від вибору товарів до їх оперативної доставки до вас додому в самий найближчий час.

Сифони під раковину

Вирішивши встановити нову сантехніку - не забудьте про сифон для раковини. Завдяки цьому пристрою забезпечується швидкий і безпечний злив води без ризику протікання, а також запобігає засмічення каналізації і проникнення всередину приміщення неприємних запахів. Від якості сифона безпосередньо залежить комфорт в сантехнічному приміщенні і безперебійність служби раковини - без необхідності ремонту або заміни комплектуючих. Наш інтернет-магазин співпрацює з провідними виробниками, тому ви можете підібрати слив для раковини, який підійде за всіма критеріями - від конструкції до монтажу.

Широкий асортимент моделей, доступні ціни, прості умови для оплати і замовлення товарів, а також оперативна доставка в будь-яке місто України - ось переваги покупки в нашому магазині! Кваліфіковані менеджери підкажуть, як вибрати якісний сифон.

Вчимося вибирати надійний сифон під раковину

Якщо вам важливо, щоб сифон для раковини прослужив бездоганно протягом багатьох років і не доставив проблем в процесі обслуговування, то звертайте увагу на:

  •        Матеріал - найкращими є пластик, бронза або латунь.
  •        Вид - це класичний сифон або полусіфон, який має полегшену систему зливу.
  •        Конструкція - для раковин найчастіше використовуються трубчасті або темно-зелені сифони.
  •        Габарити - розмір чаші становить 40-50 мм, а слива від 30 до 40 мм.
  •        Колір - можна знайти традиційні білі, а також моделі під золото, хром та інше.

Вибираючи матеріал, з якого виготовлений сифон під раковину, враховуйте - оптимальне поєднання невисокої ціни і міцності демонструє пластик. моделі з латуні і бронзи коштують дорожче, але прослужать довше. Що ж стосується типу конструкції, то для раковин поширені пластикові пляшкові сифони з знімною або стаціонарною чашею для прихованого монтажу. Якщо ви вибираєте трубчастий вид, то враховуйте - такі моделі можуть встановлюватися відкрито і стильно виглядають в інтер'єрі. Вони виготовляються з латуні або бронзи в S або U-образній формі. Єдиний мінус - схильність до утворення корозії.

Будь-сифон, який ви купите в нашому інтернет-магазині, має гарантію якості і пропонується за доступними цінами, а доставка - відбувається в найкоротші терміни.

Сифони для ванни

Комфорт у ванній кімнаті залежить від якості деталей. Навіть якщо ви встановите простору ванну, функціональну душову кабіну або стильну раковину - неправильний вибір сифона зведе «нанівець» всі старання