Історія фабрики Geotiles

Іспанська плитка Geotiles не так давно з'явилася на українському ринку, але вже встигла завоювати масу шанувальників. Компанія робить акцент на доступності своєї продукції та постійно оновлює асортимент, розширюючи його та підвищуючи якість кераміки. Іспанська підлогова плитка для кухні та коридору, ванної та холу — відмінне рішення по оформленню житлових і функціональних приміщень. Фабрика Geotiles довела вірність принципам та приділяє велику увагу потребам своїх клієнтів.

Скільки коштує іспанська плитка Geotiles?

Geotiles — надійна, міцна та стильна кераміка

Плитка з Іспанії високо цінується по всій Європі, а також за її межами. Компанія Geotiles є одним з молодих виробників, що динамічно розвиваються, який менше ніж за 20 років зміг впевнено закріпитися на міжнародному ринку. Купити іспанську плитку в Україні та будь-якій іншій країні світу сьогодні зовсім не складно. Безліч постачальників безпосередньо працює з європейським брендом.

Підприємство спеціалізується на виробництві порцеляни, керамограніту та керамічної плитки. Досвідчені та талановиті дизайнери об'єднують давні традиції та сучасні технології. Іспанська плитка для підлоги та стін швидко стала синонімом якості, надійності та естетичної привабливості. У колекції бренду є керамограніт під мармур і дерево — ці дві текстури користуються найбільшим попитом в інтер'єрному дизайні останніх років.

Скільки коштує іспанська плитка Geotiles?

Цікава інформація про фабрику кераміки Geotiles:

  • виробничі потужності знаходяться у провінції Кастельон, місті Альмазора — саме звідси іспанська плитка для ванної, кухні, холу та інших кімнат поширюється по всьому світу;
  • підприємство має широку дистриб'юторську мережу, отримує нагороди за експорт, здійснює поставки у більш ніж 100 країн на п'яти континентах;
  • компанія щиро піклується про навколишнє середовище — керамогранітна плитка Geotiles та інші вироби бренду не містять токсинів, безпечні та екологічні;
  • фабрика будує грамотну цінову політику, тому купити плитку Geotiles можуть собі дозволити люди з дуже різними фінансовими можливостями.

Скільки коштує іспанська плитка Geotiles?

Однозначно відповісти на питання, скільки коштує іспанська плитка Geotiles, досить складно. Кожна колекція має власний цінник. У лінійці бренду є:

  • плитка іспанська Geotiles підлогова;
  • плитка іспанська Geotiles настінна.

Великі постачальники регулярно влаштовують акції та знижки на плитку Geotiles, тому ціна може періодично опускатися. Іспанська плитка цієї марки вважається цілком доступною, тому навіть без зниження вартості ви без проблем зможете придбати її у необхідній кількості.

Скільки коштує іспанська плитка Geotiles?

Де купити плитку Geotiles за найкращою ціною в Україні?

Міркуючи про те, де купити плитку Geotiles за найкращою ціною в Україні, ми рекомендуємо довіритися серйозним постачальникам з бездоганною репутацією. Саме таким є інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. У його каталозі ви знайдете керамограніт під дерево, камінь, мармур від відомого європейського виробника. Компанія підтверджує оригінальність реалізованої кераміки та відсутність зайвих націнок на товар. Краща ціна на іспанську плитку Geotiles в Україні гарантована всім клієнтам нашого магазину.

Якщо ви шукаєте стильний керамограніт для підлоги Geotiles або звичайну плитку з білої глини на стіну, загляніть до онлайн-каталогу на Plitka.kiev.ua. На сайті зібрані всі актуальні колекції іспанської кераміки, які можуть стати вашими. Плитка Geotiles підходить для використання у різних кімнатах будинку: від ванної до спальні. Вона має тривалий термін експлуатації та приголомшливо виглядає в інтер'єрі. Пропонуємо замовити її у нас у магазині з доставкою.