Змішувач до ванни Devit Iven 43113141

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Iven 43113141 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Iven 43113141 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Iven 43113141

Артикул: 289765

Ціна товару на 24 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 4 979,00 грн

Доставка

Безкоштовна доставка по Україні, за виключенням тимчасово окупованих територій. 

Доставка виконується до відділень перевізника Нова Пошта.

Змішувач для ванни Devit Iven — модель на борт ванної чаші

До вибору кранів для ванної кімнати рекомендується ставитися відповідально, що обумовлюється їхньою важливою роллю для прийняття водних процедур. Замовити змішувач для ванни Devit Iven є доцільним для комфортного використання сантехнічної продукції. Така сучасна модель важеля відрізняється простим використанням, стильним дизайнерським рішенням.
У цій конструкції передбачено один важіль, за допомогою підняття якого здійснюється включення води. Змішування гарячого та холодного водного потоку (регулювання температурного режиму) шляхом пересування такої складової з одного боку до іншого. Брендовий змішувач для ванни Devit колекції Iven, вартість якого є прийнятною, виготовлений у привабливому хромованому кольорі.

Особливості моделі

Відмінною рисою змішувача для ванної кімнати Devit Iven, ціна якого повністю відповідає конструктивним параметрам, є його привабливий дизайн. Таку модель з керамічним типом картриджа можна купити для оформлення приміщення в стилі модерн. Особливостями цього змішувача виступають такі параметри:

  • матеріал виробництва латунь;
  • форма важеля джойстик;
  • тип поверхні гладкий;
  • висота моделі низька.

Популярність такого варіанту з латуні визначається його надійністю та тривалим терміном експлуатації. Ця фірмова модель виготовляється зі сплаву з правильним співвідношенням міді та цинку, має високі протикорозійні параметри, безпечна для тривалого використання. Купити змішувач для ванни Devit Iven за доступною вартістю з оперативною доставкою по всій території України можна на сайті plitka.kiev.ua.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (1)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Iven
Тип монтажу на борт ванни
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня гладка
Важіль джойстик
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/4
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для ванны
Стиль модерн
Колір хром

Загальна оцінка товару

Відмінно

Андрій

Оцінка товару

Відмінно
Коментар
Зручний, простий, якісний змішувач. Я його використовую у душ. кабіні (докупив шланг та лійку). Проблем немає, задоволений
×

Змішувач до ванни Devit Iven 43113141 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин плитки керамічної "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому включається плитка керамічна для ванної кімнати і багато інших варіантів. Працівники нашого інтернет-магазину будуть раді допомогти у підборі та доставці. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити дзеркало в ванну ? Заходьте до каталогу і віднайдете найкращий варіант. А за обставин, якщо цікавить душ-кабіна — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач до ванни Devit Iven 43113141 — швидка доставка і комфорт замовлення

У наявності каталога є меблі в ванну, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити час на пошук відмінної продукції. Якісні меблі у ванну , пенал у ванну й схожі товари часто необхідні для здійснення ремонту. Найкраща вартість плитки на підлогу — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Iven