Тренди плитки для ванної кімнати в 2019 році

Попит на новинки диктують споживачі. Потім вони потрапляють в поле зору спеціалістів з маркетингу, а від них – до провідних дизайнерів. В їхніх ескізах ідеї отримують власне обличчя.

Італія – визнаний законодавець моди в світі дизайну інтер’єрів та нових трендів з кераміки. На виставці Cersaie 2019, яка пройшла в італійському місті Болонья, провідні компанії з виробництва керамічної плитки презентували нові колекції керамічної плитки для оздоблення інтер’єрів та екстер’єрів.

Основні тенденції 2019 року у світі керамічної плитки:

  • Сірі та бежеві тони уходять у сутінки та поступаються власними позиціями яскравішим кольорам. Живописні килими з плитки представлені на розсуд споживача – відтінки синього, зеленого та рожевого кольорів лідирують.

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

      • Актуальні в 2019 році плінтуси та бокові елементи, закруглення та кутові стики для обладнання екрану и ніжок ванної.
      • Наймодніша форма - гексагон. Плитка в формі правильного шестикутника б'є рекорди.
      • Форми та розміри розширюють свій діапазон в межах однієї колекції, щоб забезпечити дизайнерів виборів при оформленні приміщень.
      • Використання керамічної плитки з геометричним малюнком для створення з неї різноманітних композицій – часто с ефектом об’єму або ілюзії тримірного простору.

Основні тренди 2019 в керамічній плитці

      • Меблі з висувними модулями в процесі трансформації відкривають простір, демонструючи оздоблення підлоги. Ця новація спричинила бум створення всіляких ефектів на підлоговому покритті – живописне панно з сюжетом, плитка с орнаментом, плитка в стилі тераццо (мозаїка без шва), елементи, що світяться – молдинги, patchwork з імітацієй дерев'яного шпона.
      • Керамічна плитка з імітацією опалубки надає декоратору додаткову можливість наповнювати приміщення декором у будь-яких стилях. На такому нейтральному фоні все набуває значимості.

Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція Glass з імітацією опалубки – 3D-поверхня від італійської торгівельної марки Aparichi

 

      • Поєднання орнаменту з імітацією фактури дерева або опалубкою, імітація фактури дерева з вставками під натуральний камінь. Декоративні імітації натурального каменя з глибокою промальовуванням унікального візерунка. Новинка – плитка під бетон зі вставкою під дерево. 

Яку керамічну плитку вибрати в ванну кімнату?

Гарна плитка в ванну кімнату –якою вона повинна бути в 2019 році?

Маленька ванна кімната – складна головоломка для сумлінного дизайнера. Створення оригінального інтер’єра на 3-4 кв. метрах потребує неординарної кмітливості.

Матова плитка для ванної з виразним акцентом у вигляді вставки в стилі patchwork – тренд 2019 року. 

Основні тренди 2019 в керамічній плитці 

Колекція Vera від італійської торгівельної марки Dom Ceramiche - матова плитка, плитка в стилі печворк.

 

Керамічна плитка з декором в клаптевому стилі - не новинка, але її різноманітність на ринку тільки збільшується – плитка дрібних, середніх та великих форматів, багатство орнаментів та малюнків, які прикрашають клапті.

Поєднання стилів та фактур – не новий прийом, але сьогодні він знову набуває популярності. Керамогранітна плитка для підлоги у ванній під дерево або натуральний камінь поєднується с різнокольоровим зигзагом. Палітру кольорів геометричного орнаменту підтримують аксесуари та предмети побуту – рушники, халати, фасади меблів.

 

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція Selene Light від італійської торгівельної марки Dune Ceramica  - глянсова плитка, плитка під камінь та мармур, полірована плитка, сатинована плитка.

 

Синя плитка для ванної кімнати знаходиться на вершині популярності. Спеціалісти з кольорової стратегії визнали його наймоднішим кольором майбутнього – 2020 року. 

Основні тренди 2019 в керамічній плитці 

Колекція Bay від іспанської торгівельної марки Azteca - глянсова плитка, плитка під камень та мармур.

 

В синьому кольорі представлена керамічна плитка з імітацією слябів – зрізів натурального каменя з глибоко прорізаними прожилками. Матеріал розрахований на суцільну композицію – малюнок на одній плашці стикується з іншою як продовження. В підсумку ритм приміщення набуває унікальності з точки зору естетики та дизайнерського рішення.

Іржаві, з перламутровим блиском, окислені, навіть металеві прожилки імітацій мармурової поверхні - сьогодні в тренді. 

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція Leonardo від італійського бренду Dune Ceramica - плитка з геометричними малюнками, глянсова плитка, плитка під камінь та мармур, полірована плитка, сатинована плитка.

 

Блакитна плитка для ванної кімнати виглядає легко та природно, особливо якщо доповнити її мозаїкою з дрібних сегментів природного походження – луска, бджолині стільники.

Гарна плитка в ванній має провідну роль. Зелений колір знайшов своє місце у флористичному декорі на кераміці. 

Флористичні композиції стають більш живописними. Настінна плитка в ванну кімнату може мати будь-який сюжет - від справжніх джунглів з павичами та мавпами у вигляді цілісного панно до витончених квіткових візерунків.

Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Біла плитка для ванної ніколи не виходить з моди. Колір, який збільшує простір, особливо актуальний в ванній кімнаті.

 

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція H.24 від італійського бренду Ceramiche Supergres - плитка під бетон, крупноформатна плитка, матова плитка, тонкий керамограніт.

 

В 2019 році в тренді біла керамічна плитка великих форматів. Навіть в невеликому приміщенні великі плити візуально збільшують простір, так само як великі предмети.

Ставка на індивідуальну уяву вивела у лідери об'ємну плитку та геометричний малюнок. Навіть найпростіший малюнок – цеглинки, мозаїка, луска, бджолині стільники в 3D-форматі виглядає приголомшливо.

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція Volcano 3D від італійської торгівельної марки Ceramica Rondine - плитка з3d-поверхнею, плитка під камінь та мармур, матова плитка.

 

Темна плитка підлогова для ванної або світла з альтернативними геометричними формам рослинним візерунком – вдале базове оформлення.

Пазли з керамічної плитки різної геометричної форми без шва – ще одна новинка для вдосконалення декору ванної кімнати.

Глазурована плитка з відбитком листя та промальовуванням кожної прожилки, малюнки морозу на вікні, кіл на воді, які виникають від падіння дощових крапель – сьогодні приводом для імітації стають будь-які природні явища. Колекції від провідних брендів вражають уяву та надають великі можливості для декору.

Скільки коштує плитка для ванної?

Недорога керамічна плитка для ванної представлена в нашому магазині в широкому асортименті. Найдешевша плитка для ванної від українських та польських виробників коштує близько 100 грн / кв.м. 

Італійська плитка для ванної обійдеться дорожче. Іспанська плитка для ванної від деяких провідних брендів пропонується за доступними цінами – наприклад, Ceramica Deseo.

 Основні тренди 2019 в керамічній плитці

Колекція Blancos від іспанського бренду Ceramica Deseo.

 

Яку вибрати раковину для ванної кімнати в 2019-2020 році?

Раковина в ванну повинна відповідати загальному задуму - за формою, кольором та способом установки.

Провідні виробники сантехніки турбуються про те, щоб змішувач для ванни з класичним або сучасним дизайном, білого або чорного кольору, під бронзу, срібло чи золото було легко підібрати. В тренді – сантехніка темного кольору.

Підлогова раковина для ванної кімнати не загубиться в оформленні об'ємної тримірної плиткою. 

Раковина на стільницю – універсальний тип. Не тільки раковина, але й стільниця підбираються під стиль.

Скільки коштує окремо розташована ванна6k?

Сьогодні в тренді моделі ванни, яку можна встановити у будь-якому місці ванної кімнати – в підтримуючому каркасі чи на ніжках з окремо розташованим поруч змішувачем та душовим комплектом.

Ціна на окремо розташовану ванну починається з 8000 грн.