Чисто у тій вітальні, яка оформлена керамічною плиткою

 Вітальня – назва приміщення передбачає, що в ньому відбуватимуться дружні зустрічі, його відвідуватиме велика кількість людей. До спальні та кухні заходить набагато менше людей, а це означає, що на підлогу у вітальні здійснюється велике механічне навантаження, а прибирання, в тому числі вологе, прийдеться здійснювати досить часто.

 Як можна захистити підлогу у вітальні від постійного тертя, ударів впливу побутової хімії? Насправді, вихід є – це напільна керамічна плитка для вітальні, яка за технічними характеристиками нічим не відрізняється від інших кахлів, але за дизайном вона більш спокійна та затишна. Великим попитом користується керамічна плитка з імітаціями природних матеріалів – дерева або каменя.

 Дуже багато та респектабельно у вітальні виглядатиме плитка під мармур – це GeotilesAtlas, Peronda-MuseumAgathaта PerondaAtmosphere - Treasureз Іспанії, польська OpocznoDamasco.

керамічна плитка у вітальні

 Очевидна перевага керамічної плитки у порівнянні з іншими напільними покриттями – зносостійкість та здатність витримувати різкий перепад температур. До того ж кахлі можна доповнювати системою "тепла підлога" та забути про його кам'яну холодність.

керамічна плитка у вітальні

 На сьогодні в інтернет-магазині plitka.kiev.ua можна вибрати різноманітні за форматом, фактурою та кольоровою гамою вироби, купити за вигідною ціною плитку у вітальну під паркет або кам'яну кладку.