Квартира в оренду: як вибрати меблі для ванної?

 

ЗМІСТ:

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату для квартири в оренду?

2. Шторка для ванни чи душова кабіна у квартирі в оренду?

2.1. Скляна шторка для ванни

2.2. Душова кабіна: готова чи обладнана самостійно?

3. Меблі у ванну кімнату: принципи вибору

 

1. Як вибрати меблі у ванну кімнату для квартири в оренду?

Меблі для ванної кімнати повинні бути стійкими до підвищеної вологості та різких змін температури. Помилка під час вибору призведе лише до того, що згодом доведеться купувати меблі у ванну знову.

Особливо ретельно доведеться вибирати меблевий гарнітур для ванної кімнати, якщо квартира призначена для оренди. Чи будуть квартиранти бережливими по відношенню до майна, стираючи з шаф залишки вологи?

Забезпечити спокійну атмосферу для усіх просто. Насамперед, меблі у ванну кімнату мають відповідати декільком вимогам:

- міцність;

- вологостійкі поверхні;

- універсальність. 

Окрім того, меблі у ванну кімнату варто купувати у тій ціновій категорії, яка відповідатиме очікуваній вартості оренди.

Як вибрати якісний та недорогий меблевий гарнітур для ванної кімнати? Якими саме критеріями потрібно керуватися під час вибору?

2. Шторка для ванни чи душова кабіна у квартирі в оренду?

Ванна чи душова кабіна? Відповідь насамперед залежить від розмірів ванної кімнати. У просторому приміщенні місце знайдеться і для ванни, і для душової кабіни, якщо у цьому є потреба. У ванній кімнаті із обмеженою площею доведеться вибирати.

Чи летітимуть бризки в усі боки, потрапляючи на меблі? Як уникнути надмірної вологості? Якщо відповісти на питання заздалегідь, можна уникнути неприємного сюрпризу із руйнуванням шаф та пеналів у ванній кімнаті.

Саме тому для квартири в оренду спеціалісти радять зупинитися на душовій кабіні. Якщо ж прийнято рішення встановити ванну, тоді потрібно обов’язково потурбуватися про наявність шторки. 

2.1. Скляна шторка для ванни

Сьогодні провідні виробники пропонують придбати шторки з загартованого скла.

Шторка на ванну Devit Quest скляна (800х1400 мм) надасть ванній кімнаті елегантну сучасну нотку та виконує свою функцію, перешкоджаючи розбризкуванню води під час душових процедур. 

Швейцарська компанія San Swiss пропонує шторку на ванну San Swiss Swing-Line (1200х1500 мм), яка встановлюється на борт ванни.

Розсувні дверцята зі скла у якості перегородки для ванни – унікальна пропозиція від швейцарського бренду. Шторка на ванну San Swiss Top-Line представлена у декількох розмірах на вибір. 

Вибрати та купити шторку для ванни у нашому магазині plitka.kiev.ua можна за посиланням: Каталог товарів / Сантехніка / Шторки на ванну.

Якщо з тих чи інших причин шторка для ванни – не варіант, тоді варто зупинитися на шторці з поліетилену або замислитись про душову кабіну.

2.2. Душова кабіна: готова чи обладнана самостійно?

Сьогодні провідні виробники сантехніки разом із готовими душовими кабінами пропонують широкий асортимент комплектів душових огороджень без піддону, в які входять стінки та двері з загартованого скла із металевими профілями та кріпленнями.

До переваг готової душової кабіни належить можливість підключення до комунікацій, які мають бути підведені до потрібного місця у ванній кімнаті.

Якщо раптом комунікації знаходяться на місці, незручному для монтажу душової кабіни, підводки допоможуть виправити положення.

З установкою впорається навіть новачок – головне ознайомитися із інструкцією. А можна не морочити собі голову та запросити сантехніка.

Окрім того, додаткові можливості – турецька баня чи гідромасажний душ. 

Кутова душова кабіна із піддоном Devit Nymfa – гарний вибір як для просторої, так і для маленької ванної кімнати. У кутових моделях дві базові стінки заміняють стіни ванної, які, здебільшого, оздоблені керамічною плиткою.

У колекції представлені душові кабіни із параметрами 900х900 мм, але різної висоти.

Кутові моделі із низьким та високим піддоном та можливістю вибрати колір скла комплектуються профілями, кріпленнями та сифоном. 

Для установки душового огородження без піддону рішення варто приймати на стадії підведення комунікацій та оздоблювальних робіт.

Обов'язково виникне потреба у гідроізоляції підлоги та обладнання зливу (установка зливного трапу). Надалі, необхідно забезпечити нахил підлоги та його оздоблення керамічною плиткою невеликого формату.

Душова кабіна Devit Art без піддону із розпашними дверцятами із загартованого скла та профілями із неіржавіючої сталі прикрасить ванну кімнату в індустріальному стилі.

Виробник пропонує на вибір різні форми та конфігурації огороджень. Душові кабіни розрізняються за розміром. 

Вибрати та купити душову кабіну у нашому магазині plitka.kiev.ua можна за посиланням: Каталог товарів / Сантехніка / Душові кабіни.

3. Меблі у ванну кімнату: принципи вибору

Сьогодні у виробництві меблів використовують два матеріали - ДСП та МДФ:

МДФ – дрібнодисперсна деревинна фракція;

ДСП – ламінована деревно-тирсова плита.

Обидва матеріали виготовляються з відходів деревини, але за властивостями вони досить різні. Відрізнити ДСП від МДФ можна за зрізом, на якому видно структуру матеріалу. Якщо легко розгледіти тирсу – це ДСП.

ДСП - більш дешевий матеріал, менш стійкий до специфічних умов ванної кімнати.

МДФ -  міцніший та екологічно чистий матеріал. На ламіноване покриття наноситься імітація фактури дерева різних порід та відтінків.

Економний вибір – меблі з ДСП із вологостійкою емаллю, але при цьому потрібно звернути особливу увагу на кромки. Торці мають бути виконані дуже якісно, щоб волога не потрапляла всередину плити.

Виробники найчастіше використовують оптимальний варіант: стінки мебельного корпусу виготовляються з МДФ, а внутрішні деталі – полиці, дно ящиків – з ДСП та фанери. 

До німецької колекції AM.PM Like входить:

- тумба для раковини;

- пенал підвісний;

- пенал напільний;

- дзеркальна шафа підвісна.

Предмети меблів для ванної кімнати виготовлені з МДФ, ДСП та керамічних деталей. Відсутність фурнітури надає тумбам та пеналам лаконічного вигляду, що відповідає принципам оформлення у сучасному стилі.

Білий колір меблевих фасадів ідеально пасуватиме до інтер’єрів як просторої, так і маленької ванної кімнати. 

Різноманітність італійської колекції меблів для ванної кімнати Devit Fly робить її унікальною.

Комплект тумба із раковиною представлений у трьох варіантах – два набори у білому чи чорному кольорі та під дерево (світлий дуб). 

В чому різниця між двома комплектами тумба із раковиною білого кольору? Один з комплекті містить раковину зі стільницею зі штучного каменя та комбіновані дверцята – розпашну + висувну та фурнітуру дл доведення. Дверцята відкриваються у залежності від потреби.

Меблевий гарнітур доповнює підвісна секція білого кольору невеликої ширини та глибини (350 мм), що дуже зручно для маленьких сантехнічних приміщень. Два підвісних пенали у тому ж стилі, що й тумби – білий та під дерево. Ширина (300 мм) дозволить "втиснути" настінний пенал практично у будь-який вільний простір.

Колекція Devit Fly задовольнить будь-які запити на меблі у ванну кімнату.

В нашому магазині plitka.kiev.ua вибрати та купити меблів для ванної кімнати можна за посиланням: Каталог товарів / Меблі.

Товари в колекції ART
Товари в колекції Fly