Історія ТМ San Swiss

 

ЗМІСТ:

1. Як та коли заснована торговельна марка San Swiss?

2. Душові кабіни, куточки, огорожі та шторки для ванної від ТМ "San Swiss"

3. Як вибрати душову кабіну San Swiss: огляд колекцій

 

1. Як та коли заснована торговельна марка San Swiss?

Каталог душових кабін постійно розширюється. Окрім того, європейські виробники пропонують широкий асортимент душових огорож, піддонів та шторок для ванни.

Тріумфальна хода мінімалізму залишила епоху масивних конструкцій у минулому. Сьогодні популярністю користуються лаконічні душові куточки з майже непомітними каркасами та стінками.

В ногу із часом йде швейцарська компанія із красномовною назвою "San Swiss" або "Швейцарська сантехніка".

Вже майже 150 років Швейцарія славиться продукцією компанії Geberit. Нарешті у 2009 році на базі компанії Ronal Group була створена нова торговельна марка San Swiss. На логотипі компанії дві краплі – синя та червона із хрестом, яка, вочевидь, символізує швейцарський прапор. 

Все починалось з виробництва алюмінієвих дисків на заводі, що належав одній з провідних компаній на сучасному ринку – швейцарській компанії "Ronal".

У 1981 році Карл Вірт замислив створення нового представництва компанії "Ronal", власником якої він був. Задум полягав не у розширенні, а у зміні галузі виробництва.

У невеликому французькому містечку, неподалік від кордону із Німеччиною, відкрився завод, на якому було розпочато виробництво душових куточків під торгівельною маркою "Ronal AG".

Досвід виробництва алюмінієвих автомобільних дисків став у пригоді для виробництва душових кабін. Незабаром на території Чехії під виробництво сантехніки був переобладнаний завод, що належав компанії та раніше був задіяний під потреби автомобільної промисловості. 

Продукція отримала визнання та у 2009 році новий бренд на ринку сантехніки максимально посилив власні позиції. Настав час для змін – величезний попит на продукцію призвів до закономірного кроку, а саме створення нової торгівельної марки для задоволення попиту на душові кабіни.

"San Swiss" побудував сучасний виробничий комплекс у м. Їчин (Чехія). На виробничих площах розміром у 1000 кв. м випускається переважна частина продукції компанії. Інноваційні технології та підвищені вимоги до якості продукції дозволяють швейцарському бренду знаходитися у фарватері сантехнічної галузі.

2. Душові кабіни, куточки, огорожі та шторки для ванної від ТМ "SanSwiss"

Як вибрати душову кабіну? Здається, що серед великого різноманіття вибрати легше. Однак, на практиці широкий вибір вимагає більше часу для дослідження пропозицій від провідних виробників.

Душова кабіна San Swiss – це відповідність міжнародним стандартам якості та елегантний дизайн. Різноманітність колекцій від молодого швейцарського бренду дозволяє вибрати сантехнічне обладнання на будь-який смак. 

Душова кабіна може бути безрамною, частково рамною, рамною. Для огорож використовується 6-міліметрове загартоване та безпечне скло, яке захищається відштовхуючим забруднення спеціальним покриття Aquaperle.

Хромовані петлі, як правило, втоплені у скло, тому очищення душової кабіни не викликає  жодних ускладнень.

Оригінальний дизайн фурнітури – для кожної колекції дизайнери вибирають ергономічну та сучасну форму ручки.

Усі кабіни мають стандартну висоту – від 1,9 до 2 метрів, але відрізняються за дизайном видимих деталей – профілів та петель.

Виробник пропонує вибрати тип дверей для душової кабіни:

- одностулкові двері, які відкриваються назовні;

- одностулкові двері, які відкриваються назовні та всередину;

- двостулкові двері із відкривання назовні;

- двостулкові двері із відкриванням назовні та всередину;

- розсувні двері;

- складані двері;

- 2 фіксовані стінки та дверцята. 

7 типів душових кабін, які пропонує виробник:

- душова кабіна - ніша з трьох перегородок;

- дві бокові стінки під кутом 90 градусів;

- прямокутна душова кабіна;

- напівкругла душова кабіна;

- п’ятикутна душова кабіна;

- U-монтаж;

- Walk-In. 

Шторки для ванної із витонченим профілем – із контурами, які ледве виділяються на загальному фоні, та майже непомітними обрисами прозорого скла.

3. Як вибрати душову кабіну San Swiss: огляд колекцій

Яка душова кабіна Сан Свіс підійде для вашої ванної кімнати? Можна купити душову кабіну San Swiss із різними варіантами загартованого скла за текстурою та кольором. Доступний вибір кольору профілів та петель. Окрім стандартних хромованих деталей з латуні сріблястого кольору, можна вибрати ще три дизайнерських рішення:

Black Line – матові, чорного кольору;

White Line – матові, білого кольору;

Gold Line - в золотому кольорі.

Душові кабіни "Pur" з квадратними вбудованими петлями. Серед додаткових аксесуарів – скляна полиця та тримач для рушників. 

У душових кабін "Cadura" на дверях із відкидним механізмом прикрасою стала ручка оригінальної форми. 

Сучасний дизайн колекції Swing-Line доповнений підйомним дверним механізмом та квадратними петлями "скло / скло".

Душові кабіни Swing-Line F – варіант із доступом для інвалідів з дверима з великою кількістю варіантів відкриття. 

Колекція Escura відрізняється оригінальним дизайном петель, які розташовуються на внутрішньому боці на одному рівні зі склом, що значно полегшує очищення душу. Дверний механізм підйому та опускання полегшує експлуатацію душової кабіни та захищає ущільнювач дверей від передчасного зносу. 

Душові кабіни Top-Line з ексклюзивним сучасним дизайном профілів та ручок обладнані рухливими дверцятами, які можна від'єднати. Колекція відрізняється нестандартним виконанням вирізів, скосів та декорованого скла. 

Кутові душові кабіни Eco-Line – це простота та функціональність. Колекція є ідеальним рішенням для ванної кімнати у сучасному стилі. Виробник пропонує розпашні та розсувні двері у трьох варіантах кольору - хром, сатин та білий. 

Annea – це колекція безрамних душових кабін. Петлі на внутрішньому боці знаходяться на одному рівні зі склом, що значно полегшує очищення душу. Бажаєте купити душову кабіну із вбудованими петлями та елегантною дверною ручкою квадратної форми за привабливою ціною? Тоді душова кабіна Annea – ваш вибір! 

Колекція Solino із поворотними дверцятами, які можна відкривати всередину або зсередини, а також назовні (за допомогою додаткових аксесуарів). 

Колекція душових кабін Valea – єдина серія, в якій верхні та нижні скляні елементи вкриті чорним декором, що надає дуже сучасного та стильного вигляду. 

Ocelia - пропозиція каркасного рішення для душової кабіни у стриманому класичному стилі. Виробник пропонує різні варіанти дверей - розпашні, розпашні складані або розсувні. Таким чином можна підібрати правильне рішення для будь-якого планування ванної кімнати. 

Засувне з'єднання дверей із боковою стінкою забезпечує надійність конструкції, а подвійні ролики – запорука зручної експлуатації дверей. Класична дверна ручка ергономічної форми завершує елегантну комбінацію.

Окрема пропозиція від ТМ San Swissдушові огорожі та душові піддони. Walk-in – це окремо встановлені у ванній кімнаті скляні панелі, які є альтернативою до стандартних душовим кабін. 

В нашому магазині plitka.kiev.ua можна купити душову кабіну San Swiss у будь-якому виконанні!