Історія фабрики VILLEROY & BOCH

VILLEROY & BOCH — німецький бренд, що став вже легендарним, і під яким випускається красива та надійна сантехніка. Вік компанії стрімко наближається до трьох століть, але це лише надає додаткові стимули для впевненого розвитку підприємства та постійного вдосконалення продукції. Раковина VILLEROY & BOCH, кришка для унітазу, пісуар — в асортименті поважної торгової марки можна відшукати все необхідне для облаштування ванної кімнати та санвузла. Ця продукція користується великою популярністю в Україні. Їй віддають перевагу власники невеликих квартир і розкішних приватних будинків.

Історія фабрики VILLEROY BOCH

Основні етапи створення та розвитку німецької фабрики

Історія компанії VILLEROY & BOCH починається у 1748 році. Саме тоді ливарник гармат Франсуа Бох вирішив зайнятися виробництвом керамічного столового посуду. А допомагати йому взялися сини. У ті роки ніхто не припускав, що через пару століть кварилові ванни VILLEROY & BOCH будуть продаватися по всій Європі та далеко за її межами.

У 1809 році компанія переїжджає до міста Метлах, у якому до цих пір залишається головний офіс підприємства. У 1846 році нащадки засновника укладають угоду з провідним виробником кераміки Ніколасом Віллероєм про об'єднання бізнесу. Підприємство VILLEROY & BOCH починає випускати плитку, яка експортується до сусідніх країн. Кераміку бренду можна побачити в оформленні Кельнського собору, протоки Ґудзон у США.

З 1870 року компанія починає активно займатися сантехнікою. І вже через кілька років стає найбільшою у світі. Друга світова війна внесла свої корективи у діяльність підприємства, але після її закінчення виробництво продовжилося з подвоєною силою.

Історія фабрики VILLEROY BOCH

Сьогодні у 10 країнах Європи працює 22 фабрики, що належать німецькому бренду. Раковина VILLEROY & BOCH або ванна, унітаз або меблі — все це вже давно стало символом якості, витонченості та функціональності. Підприємство впевнено дивиться у майбутнє та регулярно інвестує в інновації. Через більш ніж 270 років з моменту заснування компанія залишається вірною своїм принципам та ідеалам. Вона регулярно поглинає більш дрібні фірми, збільшуючи кількість напрямків у виробництві. Управляє бізнесом вже восьме покоління нащадків Франсуа Боха, що дозволяє зберігати сімейні традиції менеджменту.

Відмінні риси сантехніки VILLEROY & BOCH

Що б вас не привернуло в асортименті бренду, кришка для унітазу VILLEROY & BOCH чи біде, ви завжди можете бути впевненими у їхній високій якості виготовлення та продуманості конструкції. Багаторічний досвід і сучасні технології допомагають компанії творити справжні дива в області виробництва сантехніки. Основні переваги продукції VILLEROY & BOCH:

  • вдала комбінація функціональності, комфорту та дизайну;
  • регулярне оновлення колекцій з метою запропонувати щось нове;
  • уважне ставлення до пропозицій споживачів;
  • адекватні ціни, тривалий термін експлуатації сантехніки.

Історія фабрики VILLEROY BOCH

Де купити VILLEROY & BOCH в Україні?

Якщо вас цікавить, де купити VILLEROY & BOCH в Україні, з радістю готові запропонувати інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. Це один з найбільших вітчизняних постачальників кераміки та сантехніки, в асортименті якого широко представлена ​​продукція видатного німецького бренду. У каталозі на сайті є:

  • біде VILLEROY & BOCH;
  • інсталяції для унітазів VILLEROY & BOCH;
  • меблі для ванної кімнати VILLEROY & BOCH;
  • раковини та ніжки VILLEROY & BOCH;
  • сифон VILLEROY & BOCH;
  • унітаз VILLEROY & BOCH;
  • компакти VILLEROY & BOCH;
  • пісуари VILLEROY & BOCH;
  • ванни VILLEROY & BOCH.

Історія фабрики VILLEROY BOCH

Гарантуємо оригінальність продукції і максимально вигідні умови поставок. Сантехніка VILLEROY & BOCH в інтер'єрі приголомшливо виглядає. Вона здатна стати головною прикрасою кімнати, зробивши її більш стильною та комфортною для приймання гігієнічних процедур.

Якщо вам сподобалася раковина VILLEROY & BOCH, або ж ви хочете замовити унітаз цього шановного виробника з Німеччини, звертайтеся до нашого інтернет-магазину. Приймаємо замовлення з усієї України. Безкоштовно консультуємо та допомагаємо підібрати кераміку, сантехніку та меблі під особливості вашого інтер'єру.