Інтер'єри кухні: визначитися зі стилем та дизайном легко

 Замислюючись про інтер’єр кухні, що відповідає вашим мріям, насамперед потрібно визначитися з його стилем. Керівництво до дій у даному питанні – це, безперечно, власний смак, але не завадить прислухатися й до порад досвідчених спеціалістів у галузі дизайну відносно технічної організації простору або планування кухні.

 Здебільшого все помешкання витримується у певному стилі, але якщо є бажання експериментувати, обирайте для еклектики споріднені стилі для різних приміщень.

мебель для кухни

 Досить гармонійно комбінуються середземноморський та класичний, скандинавський та мінімалізм, стімпанк та хай-тек. Але не тільки оригінальність стиля надають інтер’єрові потрібної атмосфери, роблять приміщення зручним та комфортним для перебування.

 Інтер'єр кухні просто зобов’язаний бути функціональним. Геть усі предмети у кухні використовуються майже кожного дня, тому повинні знаходитися під рукою. У шафах має бути достатньо місця для зберігання посуду та продуктів харчування, що не зберігаються без холодильника, а також приправ, пляшок з олією і т. ін.

мебель для кухни

 Велике значення для гармонії в інтер’єрі має колір та декор кухонного фартуха, стільниці та меблевого гарнітуру, гарне освітлення – бажано, зональне, наявність потрібної у повсякденні побутової техніки та якісна сантехніка – мийка та змішувач.

 Товари, необхідні для створення унікального та стильного інтер’єру кухні пропонуємо придбати у нашому інтернет-магазині plitka.kiev.ua.