Плитка для досконалого дизайну кухні-їдальні

 Ми звикли сприймати їдальню як об’єкт громадського харчування із великою кількістю столів та стільців, здатних розмістити велику кількість відвідувачів, які прийшли насолодитися кулінарними шедеврами.

 Дизайн кухні-їдальні дещо відрізняється. По-перше, за об’ємом та кількістю посадкових місць, а по-друге, вона розрахована на певне коло людей – однієї сім'ї або компанії друзів.

плитка для кухні-їдальні

 Більшість сучасних кухонь-їдалень – це приміщення, в якому об’єднані робоча та обідня зони, а їхній дизайн є гармонійним та привабливим та сприяє гарному настрою як під час готування, так і в процесі прийому їжі.

 Дизайн кухні-їдальні підбирають у залежності від смаку господарів, враховуючи їх ні побажання щодо кольору, розміщення меблів, наявності певної побутової техніки та прагнення або залишити максимум вільного простору, або досягти граничної функціональності.

плитка для кухні-їдальні

 Ми пропонуємо вам широкий ряд готових проектів дизайнів кухні- студії, знімки яких представлені на сайті plitka.kiev.ua. Наприклад, із використанням колекції плитки Brasilвід іспанської фабрики АРЕ або варіант від того самого виробника у більш ніжних тонах та зі столом у вигляді барної стійки Adorable.

 

Користуючись знахідками дизайнерів, можна знайти й ідеальне рішення для оформлення власної кухні-студії.