Переваги плитки у передпокої

 Як театр починається з вішалки, так і передпокій є обличчям будинку.

 Перше, що привертає увагу, коли заходиш у будинок - це підлога. Зовнішній вигляд залежить від типу напільного покриття, яке робить підлогу у холі невразливою до бруду та вологи, гострим каблучкам та жорстким підошвам, слідам від санчат, роликових коліс, дитячих колясок, важких сумок та собачих кігтів.

 Ви коли-небудь замислювались над питанням, чому напільна плитка у передпокої виглядає більш привабливою, багатою, чистою та новою, навіть якщо напільному покриттю вже не один рік? Секрет приховується у способі виготовлення плитки, якості глини, щільності структури та безліч інших технологічних властивостей керамічної плитки у передпокій.

 Вибирати плитку у передпокій слід, виходячи з дизайну та технологічних властивостей: зносостійкості, міцності, водонепроникності та стійкості до хімічних абразивних речовин.

 коллекция плитки

На фото плитка для холу LaFabricaIcon

Ключові переваги керамічної плитки

Керамічна напільна плитка для холу та передпокою має властивості водонепроникності – не всотує вологу та бруд, занесену з вулиці. Саме тому вона не роздроблюється під впливом підвищеної вологості, здатна витримувати механічне навантаження різного ступеня.

 Характеристикам міцності та властивостям проти ковзання, які так необхідні під час контакту з водою та навіть снігом, відповідає керамічна плитка з колекцій Opoczno, Peronda, APECeramica, Megagresта інших.

 Плитка для передпокою, де накопичується волога та вуличний бруд, вважається найбільш гігієнічним напільним покриттям, яке легко чистити.

 Передпокій – приміщення з високим навантаженням, тому потрібно підшукати колекції з коефіцієнтами зносу 3 або 4, які вказують на стійкість у вологому середовищі, протистояння сколенням та дробленню. Тому міцність – важлива характеристика.

 Керамічна плитка у передпокій відмінно проявила себе із системою "тепла підлога", створюючи комфортну обстановку – і тепло, і гігієнічно, і гарно. Якісна плитка у передпокій повинна встояти перед тертям та постійними прибираннями навіть із застосування хімічних речовин.

 Найкращий варіант – матова плитка з ледве рифленою лицьовою поверхнею, а не глянсову.

 колекція плитки

На фото плитка для холу LaFabricaAmazon

Приклади оздоблення підлоги керамічною плиткою

Напільна плитка для передпокою, представлена у нашому магазині плитки, вражає різноманітністю візерунків та текстур.

 Наприклад, плитка LaFabbrica з колекції Iconта Amazonімітує дерев'яну підлогову дошку настільки влучно, що неможливо відрізнити від оригінальної деревини.

 Якщо вам до душі класичний інтер’єр, підійде керамічна плитка у передпокій під мармур Marbleвід китайського бренду Megagres або українського GoldenTile з колекції AbsoluteCollage, AbsoluteModern.

 

Інтер'єр у стилі античності допоможе створити плитка Megagres з колекції Rustic, а середземноморський колорит додасть інтер’єру холу колекція від українського бренду Cersanit. А також вишукана колекція Villaвід іспанської фабрики Peronda та ненав’язливо-спокійна колекція CastleRockвід польського бренду Opoczno.

колекція плитки

 

колекція плитки

 

Неповторною красою відрізняються оригінальні візерунки у широкій палітрі кольорів. Оригінально виглядають плитка OpocznoOrientalStoneабо PerondaFS, на поверхні яких відтворений колорит іспанських середньовічних візерунків.

 

Без сумніву, усі колекції вразять чудовим виглядом та відмінною якістю кожного гостя та, звичайно, власників житла.

 

колекція плитки

На фото плитка для холуOpocznoCastleRock

Дизайн плитки у передпокій

У маленьких коридорах відмінно виглядає широкоформатна плитка під мармур або у ніжно пісочних тонах середземноморського стиля. Формат та світла палітра візуально розширить приміщення та надати йому схожості з античними залами. У просторих приміщеннях можна експериментувати із дизайном плитки, комбінуючи гладкі моделі з візерунчатим кахлем.

 

Це дозволить урізноманітнити поверхню підлоги, візуально зменшити його площу та розділити простір передпокою на зони. Теплі тони візуально звужують приміщення, а холодні - розширюють.

 

Варто уникати чорного кольору. Адже передпокій – це переддень житлового простору. Наскільки світлим та візуально зрозумілим буде вхідне приміщення, таке у гостей і складеться враження про будинок.

 

колекція плитки

На фото плитка для холла Peronda FS

 

 

Товари в колекції Castle Rock