Керамічна плитка під золото

 Один з найдорожчих матеріалів, благородний та досконалий метал золото ніколи не втрачає популярності. Золоті ювелірні прикраси передаються з покоління у покоління й від того стають ще ціннішими.

 Золоті масивні злитки зберігаються у банках за сімома печатками, а гроші з цього блискучого металу знаходяться в обігу в усьому світі. Яскравим трендом стало використання позолоти. У сучасних інтер’єрах, адже такий розкішних штрих символізує багатство, процвітання та респектабельність.

Плитка під золото - яскравий тренд

Складно навіть уявити собі, скільки коштуватиме хоча б одна плитка зі справжнього золота, а на облицювати дорогим матеріалом, наприклад, усю підлогу у вітальні наважиться одна людина з мільйона. Багато хто прагне оточити себе магічним блиском унікального металу, презентувати себе дуже багатим та знаменитим, зануритися у світ казки, який досі знайомий далеко не кожному.

 Мрії здійснюються! Не обов’язково заганяти себе у борги заради створення унікального та насправді царського інтер’єру, можна просто придбати керамічну плитку. Сучасні технології наділяють керамічне оздоблення сонячним сяйвом приємного золотавого відтінку. Плитка виглядає бездоганно та магічним чином впливає на оточуючих.

 Не важливо, який матеріал імітує кахель, міцний камінь, м'який текстиль або тепла деревина, головне, щоб облицювальний матеріал був довговічним, стійким до стирання та механічних навантажень, які витримувати будь-які температури та вплив вологи.

плитка під золото

 Кахлі під золото – це справжнє джерело чистоти та здоров'я, адже він не всотує шкідливі та фарбуючи речовини, не пропускає вологу, легко миється та залишається привабливим на протязі тривалого часу.

 На гладкій доглянутій поверхні не утворюється сприятливе середовище для розмноження мікробів та появи грибка або плісняви. Плитка навіть при нагріванні не виділяє отруйних випарів, а тому особливо цінна.

Пікантний інтер’єр

Деяка пікантність переважає в інтер’єрі, де плитка представлена кількома фактурами з домішками різних кольорів, тут неможливо уникнути вкраплень позолоти. Це може бути класичний рельєфний бордюр, чудове панно або витончена кайма, пущені за периметром кімнати.

 Золото чудово вписується до інтер’єру будь-якої стилістичної спрямованості: елегантний класицизм, дивовижний хай-тек, вінтаж з нальотом старовини або затишний кантрі. Головне, знати особливості кожного з напрямків і не перестаратися, хоча й повністю золотаві підлога та стіни виглядають переконливо та динамічно.

 Нікого не залишить байдужим кахельна плитка Quartiere Latino Giallo від італійського виробника Ceramiche di Siena. Невеликі квадрати у форматі 150х150 мм виглядають схожими на мозаїку у збільшеному масштабі.

 Чарівна матова поверхня нагадує необроблене золото, знайдене у таємничих барханах. З такою душевною та світлою колекцією ви досягнете у власному помешканні затишку та розкішного сяйва.

 Вже декілька років керамічна плитка під золото не втрачає актуальності, її асортимент розширюється з кожним днем. Вона змінює зовнішній вигляд, який стає то яскравішим, то більш приглушеним.

 Оформлення колекцій дорогоцінним металом варіює від флористичного та ажурного декору до грандіозного панно, кожний міліметр яких прихований під шаром дорогого матеріалу.

 Надає приміщенню лоску, блиску та виглядає ефектно колекція Vulkan від італійської торгівельної марки Gambarelli. Керамічна плитка у форматі 450х450 мм, яка вкриває золотом усе на своєму шляху. Якби вулкани усього світу вивергали лаву, що перетворюється після застигання на популярний дорогоцінний метал, тоді подібні картини ми бачили б набагато частіше.

 Природність та наближеність до природи надає колекції рельєфна, немов перед нами необроблена глиба, яка у руках майстра перетвориться на неперевершену ювелірну прикрасу.

 Досить багато мініатюрні та витончені акценти золота виглядають в поєднанні з рельєфною фоновою плиткою, поверхня якої має виразну фактуру та імітує текстиль, шпалери, камінь або інші матеріали.

 Кращим прикладом подібних гармонійних поєднань служить колекція керамічної плитки Stariy Arbat від широко відомого іспанського виробника Mapisa (формат 700х250 мм). Колекція славиться ретельно підібраними деталями з явною тенденцією до відродження окремих деталей стилів бароко та рококо, багатством візерунків та насичених фарб.

 Вишуканий дизайн мають унікальні декорації, обвиті об'ємним золотим орнаментом, що збереглися з минулого сторіччя, коли прикрашали дворянські особняки, ліпнина та тонкі переплетіння ліній.

плитка під золото

 Якщо ви мрієте про ванну кімнату класу люкс, тоді втілити у життя ваш дизайнерський задум здатні лише декілька елементів з дивної та виразної колекції Naxos Kilim (Італія). Винахідливі майстри подарували споживачам точну копію прикрас з золота, які не б'ють по бюджету, в той же час є по справжньому цінною. Милі багатокутники у формі бджолиних стільників стають чудернацьким доповненням інтер’єру ванної кімнати. Мініатюрні художні полотна, на яких чарівним блиском відливають чарівним блиском відливають невигадливі квіткові орнаменти. Така вишукана мозаїка викличе захват у модниць та підкреслить їх чудовий смак та відчуття стиля.

 "Керамічним золотом" можна обрамити старовинне дзеркало, прикрасить постамент, задекорувати стільниці або розділити приміщення на зони. Позолочені вставки, дуті бордюри, графічні малюнки та ледве помітні ажурні шлейки, деколи грають більш значну роль у створенні домашньої атмосфери, аніж базова плитка або габаритні предмети меблів.

 Зверніть увагу на колекцію Андорра від компанії Ласселсбергер, легкість та романтика відображені у сяючих завитках рослин, правильних лініях бордюрів та ніжному відтінку оніксу. Надзвичайна розкіш сходу підхоплена італійськими майстрами у колекції Samarcanda від Settecento. Колекція чарівним чином переносить атмосферу чудової насолоди у світ шовкових тканин та персидських килимів.

 Сонячний блиск та таємниче мерехтіння дорогоцінного металу, що став прообразом колекції Aparici One, відображатиме світлові виблиски та зробити вашу ванну або кухню яскравіше та тепліше.

 Золотий декор колекції Tresor іспанської фабрики Aparici доречний і у традиційно класичному інтер’єрі, та у ванній, оформленій у дусі мінімалізму. Вкраплення золота чудово доповнять як найсучасніший інтер’єр, так і ванну у багатому колоніальному або помітному етнічному – східному або африканському стилі.

 Шикарні керамічні панно у золотисто-шоколадному тоні поцятковані рельєфним квітковим орнаментом. М'яка темна гладь немов інкрустована дорогоцінними виробами, вона виглядає витончено та стримано. Немає навіть натяку на вульгарність або несмак, кожна лінія гармонійно та скрупульозно обміркована, а тому декор цілком можна використовувати у якості базової плитки.

 Кількість варіацій для оздоблення приміщення з королівським розмахом не має меж, можна використовувати традиційну прямокутну або квадратну плитку як Eclat – Power Gres або Aparici Firenze. Декому припадуть до душі вузькі, що тонким намистом обрамляє стіни та підлогу смужками декору Azulev Lady.

 Знайдуться люди, яким буде достатньо обронити строкаті бусини з чистого золота, пробуджуючі бажання творити та фантазувати, на білосніжну стьобану поверхню керамічної плитки Petracer's Capitonne. Вибрати потрібний напрямок на шляху до створення унікального та милого саме вам інтер’єру допоможе сайт plitka.kiev.ua.