Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000

Артикул: 273729

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Hansgrohe Logis — чудова можливість оновити сантехніку

Глобальний ремонт у санвузлі із заміною кахлю, сантехніки, змішувачів та ванного приладдя або дрібна проста заміна зовнішньої частини змішувача Hansgrohe Logis можуть кардинально змінити обстановку та зручність будинку.

Змішувачі німецького виробника розроблені спеціально для того, щоб привносити комфорт та зручність у повсякденне життя людини. Використання сучасних технологій при розробці внутрішнього наповнення кранів, а також сучасні методи зовнішнього покриття зробили крани Hansgrohe дуже популярними та затребуваними у всьому світі. Дуже важливим фактором при покупці німецької сантехніки є те, що всі запчастини та комплектувальні бренду можна придбати окремо. Таким чином, ви можете купити в інтернет-магазині plitka.kiev.ua нову зовнішню частину змішувача Hansgrohe з колекції Logis за вигідною ціною та поставити на стару надійну основу крана. Як наслідок, ви отримаєте новий пристрій без великих витрат.

Змішувачі із серії Logis мають свою характерну форму, із прямокутними закругленими плавними лініями. Естетика та преміальна якість лінійки привертає увагу клієнтів, які бажають отримати від сантехніки функціонал та актуальний дизайн.

Особливими характеристиками змішувачів Hansgrohe можна назвати:

  • простота встановлення;
  • модний дизайн;
  • поєднання із сучасними стилями інтер'єру;
  • міцність та надійність;
  • тривалий термін служби.

Як верхнє покриття виробник використовує міцне хромоване напилення, яке стійко витримує чищення спеціальними хімічними засобами для сантехніки, не дряпається, не мутніє і не злазить. На кранах не залишається вапняний наліт, камінь і не видно крапель від хлорованої води. Це допомагає змішувачам завжди мати охайний та свіжий вигляд, не вимагаючи щоденного ретельного догляду.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Logis
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль прямокутний
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати plitka.kiev.ua рекомендує проглянути широкий асортимент в якому представлена керамічна плитка в ванну і багато інших різновидів. Менеджери інтернет-магазину допоможуть Вам у виборі та методах доставки. Для довгоочікуваного завершення ремонту Вам потрібно купити плитку до ванної ? Нумо до каталогу і виявите відповідний варіант. А у випадку, якщо цікавить піна монтажна — ціна змусить Вас задуматись.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Logis 71605000 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності каталога маємо рушникосушка, купити прямо зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили і час на підбір ідеальної продукції. Високоякісні піддони для душових кабін , скляна шторка у ванну та схожі товари доволі часто потрібні для чудового ремонту. Найвигідніша ціна плитка для підлоги — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Logis