Змішувач Hansgrohe Logis 13439180

Зображення з
Змішувач Hansgrohe Logis 13439180
натисніть для збільшення
Змішувач Hansgrohe Logis 13439180
натисніть для збільшення

Змішувач Hansgrohe Logis 13439180

Артикул: 309559

Ціна товару на 29 кві 2024 Є в наявності

23 898,60 грн

Ціна: 19 681,00 грн

Лаконічний змішувач Hansgrohe Logis

Hansgrohe – це один із самих топових виробників на сучасному ринку, який створює змішувачі та різні сантехнічні аксесуари. Продукція цієї марки – це максимум довговічності, надійності, тим більше, що в процесі виготовлення використовуються найкращі матеріали, нові технології. Завдяки цьому можна створити ванну, яка ідеально підходитиме саме для вас.

Зовнішньо сантехнічні аксесуари цієї марки відрізняються привабливим, ефектним виглядом. Крім того, такі моделі є функціональними, простими у використанні. Матеріали, що застосовуються в процесі виробництва, — високої якості, що гарантує міцність, надійність роботи протягом тривалого часу. На особливу увагу заслуговує змішувач Hansgrohe Logis, який представлено за найвигіднішою ціною.

До особливостей такого стильного змішувача можна віднести такі моменти:

  • спосіб встановлення: на борт ванни;
  • матеріали: метал, пластик, латунь;
  • установка: три отвори;

Вид картриджа: керамічний.
У комплектації до такого змішувача йдуть приховані елементи, шланги для підключення води.

Покупка змішувача Hansgrohe Logis – це саме те, що вам необхідно. Конструкція має досить чіткі, суворі лінії, але трохи вигнуті. Внаслідок цього конструкція одразу ж привертає до себе особливу увагу. Бездоганні поверхні випромінюють цінність, полегшують процес очищення. Основна особливість такого змішувача полягає у відкритому дизайні із плавними лініями. Крім того, такі змішувачі комфортно лягають в руку і є приємними на дотик.

Замовити змішувач Hansgrohe Logis може кожен охочий у режимі онлайн або за телефоном. При цьому конструкція зможе доповнити раковину будь-якого виду будь-якої схеми монтажу.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Logis
Тип монтажу на борт ванни
Застосування змішувач
Матеріал латунь, метал, пластик
Установка 3 отвори
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація схована частина, шланги для підведення води
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач Hansgrohe Logis 13439180 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) Plitka Kiev рекомендує переглянути великий асортимент в якому включається плитка до підлоги і інші різновиди. Фахівці нашого магазину допоможуть Вам у підборі та з доставкою. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити електричний бойлер ? Швидше до каталогу і знайдете відповідний варіант. А за обставин, якщо цікавить душовий піддон — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач Hansgrohe Logis 13439180 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності каталога є дзеркало у ванну, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити час на вибір відмінної продукції. Якісні умивальники для ванни , скляна шторка у ванну та подібні товари часто потрібні для здійснення ремонту. Вигідна ціна плитки у ванну — лише у нас.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Logis