Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000

Зображення з
Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000

Артикул: 273214

Ціна товару на 16 кві 2024 Є в наявності

7 509,50 грн

Ціна: 6 308,00 грн

Змішувач для ванни Hansgrohe Logis у мінімалістичному стилі

Коли ремонт у ванній кімнаті практично добігає кінця, потрібно подбати про вибір змішувача. Він повинен вписуватися в інтер'єр і водночас мати чудові технічні та експлуатаційні характеристики. Для таких цілей ідеальним варіантом буде змішувач для ванної Hansgrohe, який можна знайти в інтернет-магазині плитки та сантехніки Plitka Kiev. Великий асортимент продукції та доступні ціни не залишать вас байдужими. Відмінний німецький змішувач із колекції Logis має простий, але водночас дуже стильний дизайн. Відсутність гострих кутів на виробі робить його дуже гарним та ефектним. Він дуже функціональний і надійний в експлуатації на тривалий період коштом матеріалів, з яких виготовлений. Hansgrohe змішувач для ванни дуже зручний та практичний за рахунок одноважільного вентиля змішування води. Монтаж його дуже простий та має вертикальне положення. 

Чому варто зупинити свій вибір на змішувачі для ванни Hansgrohe Logis?

Ніхто не посперечається, що німецька якість завжди була і є в топі, на відміну від інших. Ця модель дуже функціональна, якісна та зручна. Коштом свого міцного матеріалу з хромованим покриттям можна не переживати тривалий час про тьмяність і іржу на змішувачі. Виріб має свої особливості, завдяки яким дуже багато людей віддають перевагу саме цій моделі:

  • настінний монтаж;
  • виготовлений з латуні;
  • одноважільний вентиль;
  • підведення води 1/2;
  • керамічний картридж

Змішувач для ванни Hansgrohe монтується у стіну на два отвори, а в комплекті йдуть ексцентрики. Внаслідок використання спеціального аератора у зливі відбувається значна економія води. Замовити змішувач Hansgrohe для ванної кімнати з доставкою можна на сайті plitka.kiev.ua за доступними цінами.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Logis
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 60 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000 : красивий та надійний ремонт

Магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому представлена плитка в ванну кімнату , а також інші варіанти. Консультанти магазину допоможуть Вам у підборі та доставці. Для довгоочікуваного довершення ремонту Вам потрібно купити плитку для кухні ? Заходьте до каталогу і знайдете кращий варіант. А якщо цікавить плитка полова — ціна Вас здивує.

Змішувач до ванни Hansgrohe Logis 71400000 — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності є джакузі, купити прямо зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час і сили на пошук ідеальної продукції. Високоякісні дзеркала у ванну , пісюар та схожі товари часто необхідні для реалізації ремонту. Доступна ціна керамічної плитки — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Інші товари колекції Hansgrohe Logis