Змішувач до ванни Kludi E2 494470575

Зображення з
Змішувач до ванни Kludi E2 494470575 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Kludi E2 494470575 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Kludi E2 494470575

Артикул: 300722

Змішувач для ванни Kludi E2 — продуманий функціонал, гідна ціна

Про товари цього довгожителя ринку сантехніки можна розповідати довго, але краще придбати хоч один товар бренду та переконатися у його бездоганному виконанні. Компанія Kludi з невеликого сімейного підприємства виросла у потужний міжнародний концерн із великим оборотом.

І це не результат удачі, але довгого та завзятого руху до наміченої мети. На шляху розвитку співробітники фірми ретельно вивчали споживчий попит, робили все можливе для його повного задоволення. На рахунку компанії інноваційні впровадження, що дозволяють економити водні ресурси та зробити щоденну гігієну ще комфортнішою. Купити змішувач для ванни Kludi серії E2 в інтернет-магазині Plitka.kiev.ua можна за найвигіднішою вартістю.

Переваги німецьких змішувачів Клуди 

Інтегрувати сантехнічний прилад можна у ванну кімнату будь-якого розміру та дизайну. Одноважільний змішувач для ванни та душу монтується на борт ванни (на три отвори). Литий важіль зі сплаву латуні не боїться пошкоджень, хромове покриття має стильний та актуальний вигляд. Також варто відзначити такі особливості моделі:

  • керамічний картридж з обмежувачем гарячої води;
  • автоматичний перемикач душ/ванна;
  • клапан захисту від зворотного потоку;
  • душова лійка, що витягується, зі шлангом довжиною 150 см.

Фірмовий аератор s-pointer регулюється за формою та розміром умивальника, тому поява на підлозі та стінах бризок виключена. Змішувач Kludi E2 надійний та функціональний. При експлуатації немає ніяких складнощів, потік води легко налаштовується під потрібний натиск і температурний режим. Пропонуємо замовити змішувач та інші товари для ванної кімнати або кухні на нашому сайті з доставкою до будь-якого населеного пункту України.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція E2
Тип монтажу на борт ванни
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Матеріал латунь
Поверхня гладка, глянцева
Важіль прямокутний
Установка 3 отвори
Вентиль одноважельний
Висувний душ Так
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ручний душ, смеситель для ванны
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Kludi E2 494470575 — чудовий вибір для ремонту

Інтернет-магазин плитки Plitka Kiev рекомендує проглянути великий асортимент в якому включається плитка для ванної кімнати та багато інших категорій. Консультанти інтернет-магазину зможуть Вам допомогти у селекції та доставці. Для мріяного довершення ремонту Вам потрібно купити мозаїку плитку ? Заходьте до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А за умов, якщо цікавить плитка до ванни — ціна змусить Вас задуматись.

Змішувач до ванни Kludi E2 494470575 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності є плитка-мозаїка, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити час і сили на вибір ідеальної продукції. Високоякісні стяжки для підлоги , змішувач на ванну й схожі товари доволі часто необхідні для здійснення ремонту. Найдоступніша ціна грунтовки для стін — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше