Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576

Зображення з
Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576

Артикул: 118894

Ціна товару на 27 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 10 123,00 грн

Змішувач для ванни Kludi Bozz – елегантний мінімалізм

 

Змішувачі для ванної кімнати слід ретельно підбирати. Подібні вироби використовуються постійно, тому мають бути міцними. Крім того, купують їх, як правило, не на один рік. Популярністю користуються вироби, що виготовлені німецькою компанією Kludi. Безліч власних розробок та якісні матеріали – запорука успіху.


Змішувач для ванни Kludi Bozz – виріб, який стане ідеальним для оформлення ванної кімнати у стилі мінімалізм. Його відмінності полягають у геометричних лініях. Виріб – практично квадратний, кількість прямих кутів – максимальна.

Переваги змішувача для ванни Kludi Bozz

Як і інші вироби німецького виробника, змішувач складається із семи десятків елементів. Причому якість кожного із них перевіряється кілька разів на етапі виробництва.

Змішувач для ванни Kludi Bozz відрізняється такими характеристиками:

  • литим важелем;
  • монтажем на стіну;
  • аератором M 24х1;
  • класом витрати води CB;
  • картриджем із кераміки.

У касеті змішувача розміщено пластиковий аератор, завдяки якому потік води насичується киснем. Також він сприяє зменшенню накопичення бруду. В аераторі залишається наліт із вапна та мінералів, при необхідності комплектувальний елемент можна швидко замінити. Не варто боятися одержати опік, оскільки змішувач оснащений обмежувачем, який контролює температуру гарячої води.

Поверхня змішувача оброблена гальванічним способом. Завдяки спеціальному антикорозійному покриттю на поверхні не утворюється наліт.

На сайті plitka.kiev.ua можна купити змішувач для ванни Kludi Bozz за прийнятною ціною. Замовлення доставляються в будь-який куточок країни, також можна отримати товар на складі.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція Bozz
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль стрижень
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576 : якість та візуальність ремонту

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua представляє обширний асортимент в якому представлена плитка у ванну кімнату та багато інших категорій. Менеджери нашого магазину будуть раді допомогти у підборі та з доставкою. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити змішувач до умивальника ? Нумо до каталогу і виявите кращий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка для ванной — ціна Вас здивує.

Змішувач до ванни Kludi Bozz 386910576 — швидка доставка і комфорт замовлення

У наявності маємо меблі в ванну кімнату, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити час на пошук відмінної продукції. Високоякісні зеркала в ванну кімнату , затірка швів плитки й інші товари часто необхідні для реалізації ремонту. Доступна ціна плитки — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше

Інші товари колекції Kludi Bozz