Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123

Артикул: 161980

Купити якісний змішувач для ванної — краще інтер'єрне рішення

Серія сантехнічного обладнання Comfort відмінно впишеться в інтер'єр приміщення, яке оформлене в стилі мінімалізм. Купити змішувач у ванну важливо з урахуванням функціональності та загальної концепції кімнати гігієни. Кран для ванної з душем, ціна яких цілком доступна для більшості українських споживачів, забезпечує максимальний комфорт використання лише за умови бездоганного виконання покладених на нього функцій.

У каталозі нашого інтернет-магазину ви зможете підібрати та замовити змішувач для ванної з доставкою в Дніпро, Київ, Харків, Одесу і по всій Україні. Серед основних характеристик змішувача сантехнічного приладу можна виділити:

  • наявність керамічних картриджів;
  • ексцентрикові та фланцеві з'єднання;
  • в якості основного матеріалу виготовлення використаний латунний сплав з мідної масовою часткою в 62%;
  • підходить для монтажу на 2 отвори.

Перераховані переваги забезпечують сантехнічний прилад оптимальною функціональністю, зносостійкістю та надійністю. До того ж виробник суворо стежить за якістю виробів, що випускаються, яка підтверджена відповідними сертифікатами.

Кран з душем для ванної, купити який можна в нашому інтернет-магазині, відмінно підійде для інтер'єру в стилі мінімалізм. Закруглена форма важеля дає змішувачеві не тільки зручність у використанні, а ще й додає зовнішню привабливість. Купити кран з душем у ванну можна для настінного зовнішнього монтажу, який не завдасть особливого клопоту.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Comfort
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123 — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин плитки керамічної "Плитка Київ" представляє широкий асортимент в якому представлена керамогранітна плитка та багато інших варіантів. Спеціалісти магазину будуть раді допомогти у селекції та методах доставки. Для довгоочікуваного завершення ремонту Вам потрібно купити сифон для мийки ? Нумо до каталогу і виявите кращий варіант. А якщо цікавить керамічна плитка для кухні — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач до ванни Devit Comfort 23223123 — обирай найкраще!

У наявності каталога є керамічна плитка, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на підбір ідеальної продукції. Якісні кабіни душові , комплект меблів для ванної та інші товари часто потрібні для чудового ремонту. Краща ціна на плитку для ванни — на нашому ресурсі.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Comfort