Змішувач до ванни Devit Giran 23190128

Зображення з
Змішувач до ванни Devit Giran 23190128 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Devit Giran 23190128 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Devit Giran 23190128

Артикул: 162005

Devit Giran — змішувач для ванни, купити який варто для обладнання вашої кімнати гігієни 

Сантехнічне обладнання з колекції Giran від італійського бренду Devit відмінно підійде для інтер'єру, оформленого в стилі мінімалізм. Саме характерні для мінімалістичного напрямку елементи присутні в дизайні змішувача для ванної, купити який можна з доставкою в Київ, Одесу, Харків, Дніпро та інші міста в Україні.

Глянцева поверхня крана для ванної з душем, ціна якого знаходиться у відмінному співвідношенні з італійською якістю, привертає погляд і надає приладу оригінальність. Лаконічний дизайн змішувача відмінно доповнюється високою функціональністю, практичністю і довговічністю. Саме ці параметри мають важливе значення, якщо ви плануєте купити кран з душем у ванну, і здатні доставити користувачеві максимальні комфорт і зручність в експлуатації.

Основні параметри змішувача Devit Giran

Плануючи купити змішувач у ванну кімнату, більшість українців звертають основну увагу на експлуатаційні характеристики крана. Серед основних особливостей Devit Giran можна виділити наступне:

  • відмінно підходить для ситуації, коли необхідний монтаж змішувача на 2 отвори;
  • володіє закругленою формою важеля;
  • має естетично привабливу глянцеву поверхню;
  • наявність керамічних вкладок.

Перераховані характеристики забезпечують змішувачі з душем для ванної, ціна яких цілком доступна для українських споживачів, максимальною зручністю у використанні та гарними дизайнерськими якостями.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Giran
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Devit Giran 23190128 — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати Plitka Kiev рекомендує проглянути широкий асортимент в якому міститься керамічна плитка у ванну кімнату та інші варіанти. Фахівці сайту мають змогу Вам допомогти у виборі та з доставкою. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити грунтовку ? Завітайте до каталогу і виявите кращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка в ванну — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач до ванни Devit Giran 23190128 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності магазина є гідромасажні бокси, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити сили і час на підбір ідеальної продукції. Високоякісні меблі у ванну кімнату , будівельна хімія та схожі товари часто необхідні для чудового ремонту. Найдоступніша ціна душової кабіни — лише у нас.

Дивитись більше