Змішувач до душу Devit Iven 43115141

Зображення з
Змішувач до душу Devit Iven 43115141 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Devit Iven 43115141 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Devit Iven 43115141

Артикул: 289767

Змішувач для душу Devit з колекції Iven

Дуже часто при виборі нової сантехніки клієнти не можуть визначитися з потрібними змішувачами, оскільки сучасний вибір може заплутати недосвідчених у цій справі покупців. Якщо ви не знаєте, який конкретно кран придбати, пропонуємо звернути увагу на перевірених та популярних виробників сантехніки та ванного приладдя.

Одним із таких перевірених брендів можна вважати італійського виробника Devit. Широкий асортимент продукції, величезна кількість різних колекцій та лінійок дарують можливість кожному клієнту вибрати змішувачі під стиль ванної кімнати та з потрібними характеристиками.

Функціональна та стильна серія Iven

В інтернет-магазині plitka.kiev.ua можна купити надійний змішувач для душу Devit із колекції Iven за дуже вигідною ціною в Україні та отримати відмінну якість товару з доставкою додому.

Найважливішими характеристиками змішувачів Iven є:

  • монтаж на борт ванни;
  • гладка міцна поверхня;
  • латунний сплав як матеріал виготовлення;
  • гладка хромована зовнішня частина;
  • одно вентильний механізм подачі води;
  • керамічний картридж.

Зовнішнє виконання крана у стилі модерн дозволяє встановлювати його у багатьох сучасних інтер'єрах ванних кімнат. Актуальні чіткі форми та лаконічність деталей прикрашають санвузол, а глянцевий хромований фініш покриття надає свіжості та охайності.

Антикорозійні властивості латунного сплаву, з якого виготовлений змішувач, дарує виробу довговічність та забезпечує стабільну роботу. Одно вентильний джойстик миттєво регулює температуру води та дарує вам від процесу купання справжню насолоду та релакс. Зробіть свій санвузол практичним та сучасним, адже сантехніка Devit вам у цьому всіляко сприяє.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Iven
Тип монтажу на борт ванни
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня гладка
Важіль джойстик
Установка 2 отвори
Вентиль одновентільний
Підведення води 3/4
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель
Стиль модерн
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Devit Iven 43115141 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин (керамічна плитка) plitka.kiev.ua рекомендує переглянути обширний асортимент в якому налічується плитка керамічна для ванної кімнати і інші різновиди. Консультанти нашого інтернет-магазину мають змогу Вам допомогти у селекції та доставці. Для двогожданного довершення ремонту Вам потрібно купити змішувач для кухні ? Нумо до каталогу і віднайдете кращий варіант. А якщо цікавить вана — ціна Вам сподобається.

Змішувач до душу Devit Iven 43115141 — швидка доставка і комфорт замовлення

У наявності є змішувач для ванни, купити прямо зараз — хороша ідея, щоб зекономити час на підбір ідеальної продукції. Високоякісні будівельні матеріали (хімія) , змішувач до умивальника й схожі товари доволі часто потрібні для здійснення ремонту. Вигідна ціна душові кабіни — у нас на сайті.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Iven