Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400

Зображення з
Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400 білий,хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400 білий,хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400

Артикул: 147067

Чудовий змішувач для біде Hansgrohe PuraVida за ціною від виробника

За нашим каталогом ви можете вибрати вироби, які часто пропонуються з дуже вигідними знижками. Такий підхід дозволяє нашим покупцям отримувати більше, ніж вони хотіли раніше. Ми прагнемо зробити так, щоб ваші мрії збувалися. І якщо ваше завдання зробити ремонт приємним, якісним і ефективним, варто вибирати найкраще для його виконання. Одна з найважливіших деталей при установці в новому санвузлі біде це змішувач для нього. Яку модель вибрати? Звичайно, таку, яка за стилем підійде ідеально. Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida за розумною вартістю найкращий вибір для всіх, хто шукає ідеал мінімалізму.

Характеристики моделі

Перше, що впадає в очі побачивши цю модель, — це наявність джойстика. Таке виконання для частини населення України може бути незвичним, проте воно насправді повсюдно, варто лише звернути увагу на змішувачі в громадських місцях сучасного формату, наприклад. Чому в ресторані використовуватимуть саме такий пристрій? Відповідь ясна: змішувач з джойстиком функціональний, простий та ще й економічний — контролює витрату води. Так що замовити змішувач для біде Hansgrohe PuraVida обов'язково варто, якщо ви бажаєте розумно підійти до рішення оформлення простору в санвузлі. Модель має такі особливості:

  • глянцева поверхня латуні у двох кольорах білий та хром;
  • зовнішній тип установки на 1 отвір;
  • шланги для подачі води у комплекті.

Плитка.Киев рекомендує своїм клієнтам купити змішувач для біде Hansgrohe PuraVida, оскільки цей бездоганний механізм буде вашим правильним рішенням з усіх боків: у стилі, у терміні експлуатації, з боку економічності в процесі використання.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція PuraVida
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль джойстик
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація шланги для підведення води
Стиль мінімалізм
Колір білий, хром
Гарантія 60 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400 — чудовий вибір для ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) Plitka Kiev рекомендує переглянути чималий асортимент в якому міститься плитка керамічна для ванної , а також інші варіанти. Спеціалісти інтернет-магазину допоможуть Вам у виборі та з доставкою. Для мріяного довершення ремонту Вам потрібно купити аксесуари в ванну кімнату ? Швидше до каталогу і знайдете найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка-мозаїка — ціна Вам сподобається.

Змішувач для біде Hansgrohe PuraVida 15270400 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності каталога маємо рушникосушки, купити прямо зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на вибір ідеальної продукції. Високоякісні тумби під умивальник , кран-змішувач для кухні й інші товари часто необхідні для здійснення ремонту. Найкраща ціна ванни — лише у нас.

Дивитись більше