Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см

Зображення з
Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см білий
натисніть для збільшення
Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см білий
натисніть для збільшення
Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см білий
натисніть для збільшення

Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см

Артикул: 235850

Ванна Cersanit Lorena 170x70 см

Пристінна модель акрилової ванни Cersanit Lorena 170x70 см, купити яку можна з доставкою в Київ та інші міста України, має великий попит споживачів завдяки доступній ціні, відмінній якості, можливості регулювання висоти та сучасному дизайну. Така сантехніка відмінно впишеться в інтер'єр, виконаний в мінімалістичному стилі, а також матиме гармонійний вигляд у малогабаритному приміщенні.

Переваги та експлуатаційні характеристики ванни Cersanit Lorena

Акрилові ванни від виробничої компанії Cersanit радують користувачів стильним оформленням і відмінними технічними характеристиками. У виготовленні сантехніки цього бренду використані високоякісні матеріали, що відповідають найсуворішим стандартам і вимогам.

Вирішивши купити ванну Cersanit Lorena 170х70, ви зможете гідно оцінити такі переваги моделі:

  • глянцева поверхня акрилу не тільки володіє привабливим блиском, а також легко відмивається від бруду за допомогою звичайної губки та мильного розчину;
  • вага виробу становить всього 20 кг, що істотно полегшує його транспортування і монтаж;
  • неслизька і гладка поверхня акрилової ванни приємна на дотик, що забезпечує максимальне відчуття комфорту при проведенні водних процедур;
  • набрана у ванну вода протягом довгого часу зберігає оптимальну температуру.

Також серед переваг акрилової ванни Cersanit Lorena 170х70, вартість якої знаходиться у відмінному співвідношенні з якістю, варто виділити високу міцність і стійкість до механічних пошкоджень.

Замовити сантехніку відомого бренду за найвигіднішою на українському ринку ціною можна на сайті plitka.kiev.ua. У нашому інтернет-магазині ви знайдете не тільки стильну ванну Cersanit Lorena, а також іншу сантехніку з цієї колекції.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (4)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Lorena
Матеріал акрил
Форма прямокутна
Розміри 170×70×445
Глибина 43
Установка пристінна
Комплектація ніжки
Злив води в каналізацію по короткій стороні ванни
Можливість регулювання висоти Так
Об`єм 215
Вага 20
Стиль мінімалізм
Колір білий
Поверхня глянцева
Гарантія 120 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

Добре

Степан

Оцінка товару

Нормально
Переваги
ціна, розміри
Коментар
Коли купував ванну Церсаніт, увагу приділив ціні та розмірам. У маленьку ванну кімнату підійшла, наче там завжди стояла. Ціною задоволений. Монтували сантехніки, у них нарікань до виробу нема, всі отвори та ніжки зійшлися один в один. Невелика вага ванни теж сподобалася. Доставка спрацювала на випередження, доставили трохі раніше. Нормальний товар не за всі гроші світу. Рекомендую

Ксенія

Оцінка товару

Добре
Переваги
глянцева, стильна, мінімалізм
Недоліки
нема
Коментар
Придбала ванну Церсаніт по рекомендації менеджера магазину. Приваблива модель прямокутної форми повністю задовольнила мої вимоги до маленької ванної кімнати. Сантехніка, як на мою думку, повинна бути білосніжною, гладкою, необтяжливою різними елементами. Ванна стала справжньою окрасою приміщення.

Сергій

Оцінка товару

Добре
Переваги
недорога, якісна, надійна модель
Недоліки
нема
Коментар
Замовляв ванну Церсаніт, коли міняв всю сантехніку у квартирі. Саме гаарити 170 на 70 мені були потрібні. Недорога річ, привабливий дизайн, має охайний вигляд. Порадувало те, що на сайті можан зробити доставку додому. Замовив, доставили, оплатив, що ще потрібно. Також підримав нашого виробника. Рекомендую як бюджетний варіант.

Віталіна

Оцінка товару

Добре
Переваги
білосніжне глянцеве покриття, мінімалізм, ціна
Недоліки
-
Коментар
Мінімалізм моя слабкість. Тому, коли замислювалися робити ремонт, хотіли зробити акцент на сантехніці у цьому стилі. Ванна Церсаніт українського виробника підійшла нам як найліпше. Прямокутник з розмірами 170 на 70 - ідеальний розмір для нашої ванної кімнати. Білосніжна ванна з глянцевим покриттям стала головною перевагою кімнати. Функціональність та задоволенні в одному флаконі. Ми задоволені, та ще і ціна класна.
×

Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см — якість Вашого ремонту

Магазин керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує проглянути чималий асортимент в якому включається плитка у ванну кімнату і інші варіанти. Фахівці сайту мають змогу Вам допомогти у селекції та методах доставки. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити піддон в душову кабіну ? Нумо до каталогу і віднайдете підходящий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка в ванну — ціна змусить Вас задуматись.

Акрилова ванна Cersanit Lorena 170x70 см — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності сайта є керамогранітна плитка, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити сили на підбір відмінної продукції. Високоякісні змішувачі для біде , змішувач для кухні та схожі товари часто потрібні для реалізації ремонту. Найкраща вартість плитки — у нас на сайті.

Дивитись більше

Схожі товари

Акрилова ванна Cersanit Calabria 170x110 права

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Kaliope 153x100 права

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Joanna 150x95 см ліва

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Kaliope 153x100 см ліва

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Акрилова ванна Cersanit Nike 150x70 см

Ціну і наявність уточнюйте у менеджера

Інші товари колекції Cersanit Lorena