Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088 білий,сірий,чорний
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088 білий,сірий,чорний
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088

Артикул: 240327

Ціна товару на 3 тра 2024 Є в наявності

Ціна: 15 657,00 грн

Змішувач прихованого монтажу Kludi — зручність та и функціонал

Площа ванної кімнати не завжди дозволяє планувати обстановку без обмежень у просторі. Найчастіше доводиться шукати розумний компроміс. У розв'язанні цього питання безперечним помічником буде змішувач прихованого монтажу. Встановити його можна на будь-який тип поверхні стіну, борт ванної чи душової кабіни.

Видима частина змішувача займає мінімум місця, основний механізм захований усередину. Один пристрій працює тільки для одного змішувача, у разі встановлення кількох сантехнічних приладів слід придбати приховані механізми до них. Виробник пропонує комплект частин обладнання це сам змішувач (досить невибагливого вигляду), декоративна накладка, важіль управління, окремі випуски. Носи лійки купуються окремо, таким чином кожен може підібрати для себе відповідну модель. 

Вигідно купити змішувач прихованого монтажу Kludi на сайті plitka.kiev.ua

Для коректної установки змішувача краще запросити досвідченого фахівця. Необхідно створити невелику нішу для розміщення сантехнічного елемента. Далі прокладають штроби для труб, попередньо намітивши місце встановлення носика та лійки. Важливо, щоб труби не перехрещувалися. Якщо стіни обшиті гіпсокартоном, завдання у рази спрощується. Щоб підвищити надійність конструкції, а також продовжити її експлуатаційний ресурс, варто використати найякісніші будматеріали. Замовити змішувач прихованого монтажу Kludi на нашому сайті можна за найвигіднішою вартістю, серед незаперечних переваг виробу:

  • надійність;
  • довговічність;
  • практичність.

В електронному каталозі нашого інтернет-магазину можна придбати інші елементи сантехнічного обладнання для оздоблення ванної кімнати за своїм смаком.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Тип монтажу окремо розташовані/підлога
Вид монтажу вбудований
Матеріал пластик
Поверхня гладка
Установка 1 отвір
Підведення води 3/4
Комплектація схована частина
Стиль мінімалізм
Колір білий, сірий, чорний

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088 — надійність товарів для ремонту

Інтернет-магазин плитки керамічної Plitka Kiev рекомендує звернути увагу на широкий асортимент в якому включається плитка на підлогу та інші різновиди. Спеціалісти сайту будуть раді допомогти у підборі та доставці. Для мріяного завершення ремонту Вам потрібно купити керамічну плитку для кухні ? Заходьте до каталогу і виявите кращий варіант. А якщо цікавить плитка для ванной — ціна Вас здивує.

Змішувач прихованого монтажу Kludi 88088 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності асортимента маємо тумбочка під умивальник, купити прямо зараз — гарна ідея, щоб зекономити час на пошук ідеальної продукції. Якісні душові набори , інсталяція для підвісного унітазу й інші товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Найкраща ціна на унітази — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше