Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243 білий
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243 білий
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243

Артикул: 176505

Ціна товару на 28 кві 2024 Є в наявності

5 315,00 грн

Ціна: 3 827,00 грн

Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta — найвигідніша ціна високоякісної сантехніки

Продукція німецького виробника Kludi відома українським покупцям. Наші краяни вже добре знають, що товари цього бренду відрізняються високою якістю, надійністю, добрим терміном експлуатації без зламання. Саме тому "Плитка.Киев" з радістю пропонує купити змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta це проста на вигляд, але функціональна модель, яка дозволить зробити простір після закінчення ремонту привабливим мінімалістичним.

Чому вам варто замовити змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta?

Перше враження всіх покупців продукції німецького бренду відмінні властивості всіх деталей під час їх використання. Якщо людина придбала фірмовий змішувач з Німеччини та встановила його, то вона просто перестає помічати, як легко і вільно відбувається процес перемикання води. Отже, вибір змішувача прихованого монтажу Kludi Zenta вірний, а за нашим каталогом він має адекватну вартість. Ось що вам буде важливо знати про модель:

  • вбудована система використовується для стін;
  • матеріалами є пластик та латунь як основа;
  • у виробі лапатована поверхня;
  • монтаж виконується на 2 отвори.

Модель має керамічний картридж, який справно та плавно виконує перемикання. Ви можете замовити змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta у нашому інтернет-магазині не виходячи з дому, оформивши доставку по Україні за вигідними умовами. Для вас доступні й інші моделі, але виріб із колекції Zenta це відмінне за стилістикою рішення. Виконати ремонт для мінімалістичного дизайну за допомогою такого прихованого змішувача ви зможете навіть самостійно, а користуватися виробом будете з великим задоволенням.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Kludi
Країна Німеччина
Колекція Zenta
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня лапатована
Установка 2 отвори
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація схована частина
Стиль мінімалізм
Колір білий

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243 — чудовий вибір для ремонту

Інтернет-магазин плитки Plitka Kiev рекомендує проглянути великий асортимент в якому включається плитка (підлога) та багато інших варіантів. Працівники нашого магазину мають змогу Вам допомогти у виборі та доставці. Для довгоочікуваного закінчення ремонту Вам потрібно купити душову кабіну ? Нумо до каталогу і знайдете кращий варіант. А за обставин, якщо цікавить стяжка — ціна Вам сподобається.

Змішувач прихованого монтажу Kludi Zenta 38243 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності магазина є умивальник у ванну, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили і час на вибір ідеальної продукції. Високоякісні душові кабіни ковель , кран для біде та подібні товари часто необхідні для реалізації ремонту. Найкраща вартість плитки у ванну — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше

Інші товари колекції Kludi Zenta