Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180

Артикул: 170527

Ціна товару на 28 кві 2024 Є в наявності

46 867,00 грн

Ціна: 38 596,00 грн

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe (шланги для підведення води)

При покупці змішувачів, які монтуються в стіну або на борт ванни, важливо правильно підібрати всі видимі та приховані частини. Для зручності покупців вони поставляються окремо, багато деталей сумісні, тому є можливість підібрати для себе прийнятний за вартістю варіант.

Німецький виробник Hansgrohe є на ринку дуже давно, має чисту репутацію, відрізняється клієнтоорієнтованістю. Всі розробки компанії спрямовані на підвищення комфорту сантехнічного обладнання. Не забуває компанія і про екологічну безпеку, використовує лише найкращі матеріали.

Найкраща ціна на змішувач прихованого монтажу Hansgrohe на сайті plitka.kiev.ua

Встановлювати сантехнічне обладнання можна не лише у стіну, а й на борт ванни. Це має стильний та незвичний вигляд. Для того, щоб змішувач справно виконував всі заявлені виробником функції та не вийшов з ладу через неправильне підключення і використання, варто довірити установку майстру зі стажем. Дізнатися, які деталі для цього можуть знадобитися можна у наших менеджерів. Наприклад, не обійтися без шлангів для підведення води, внутрішнього блоку тощо. У будь-який час доступний чат, де компетентні фахівці допоможуть розв'язати всі питання, що виникають. Замовити змішувач прихованого монтажу Hansgrohe (монтаж на три отвори на борт ванни) можна з доставкою до будь-якого населеного пункту України. Гарантуємо:

  • високу якість:
  • відповідність характеристикам;
  • актуальний дизайн.

До товару додається інструкція, також виробник надає гарантію. За умови дотримання рекомендацій щодо експлуатації проблем із сантехнічним приладом не виникне.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Тип монтажу на борт ванни
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Установка 3 отвори
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація схована частина, шланги для підведення води
Гарантія 60 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180 — чудовий вибір для ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати "Плитка Київ" рекомендує переглянути чималий асортимент в якому міститься плитка (ванна кімната) і багато інших різновидів. Консультанти нашого сайту мають змогу Вам допомогти у виборі та з доставкою. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно купити плитку для ванної кімнати ? Завітайте до каталогу і виявите підходящий варіант. А якщо цікавить інсталяція — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач прихованого монтажу Hansgrohe 13437180 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності асортимента є душова кабіна, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити сили і час на підбір ідеальної продукції. Якісні меблі до ванної кімнати , змішувач до умивальника та подібні товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Вигідна ціна ванної — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше