Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E 35600000

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E 35600000
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E 35600000

Артикул: 362839

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E (внутрішній блок)

Раніше для встановлення ручного та верхнього душів різними режимами використовувалися окремі вентилі та зовнішні регулятори для кожного пристрою. Винахід GROHE Rapido SmartBox прихованого монтажу дозволив користуватися одночасно двома цими елементами, підключеними до єдиної частини, що вбудовується, і панелі управління.

Німецька компанія Grohe не новачок на ринку сантехніки. Історія цієї компанії — це приклад для всіх, хто хоче досягти великого успіху. Для цього потрібно не припиняти прагнути поліпшень. Регулярне впровадження новітніх технологій дозволило бренду отримати унікальні рішення. Функціональні, надійні, сучасні та стильні змішувачі що ще необхідно покупцю?

Чому варто купити змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E на сайті plitka.kiev.ua?

Рекламувати продукцію цього виробника немає сенсу, репутація фірми непорушна. Особливості розташування ванних часто вимагають грамотного проєктування вільного простору через його незначну площу. Тут змішувачі прихованого монтажу будуть дуже доречними, серед їхніх основних переваг:

  • мінімальна глибина монтажу;
  • нижнє підключення полегшує підведення труб;
  • різноманітність накладних панелей;
  • простота догляду.

Внаслідок надзвичайно тонкої конструкції GROHE SmartControl прихованого монтажу

дозволить зробити ванну більш просторою без шкоди для функціональності та комфорту. Замовити змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E або його частини можна за найпривабливішою вартістю на нашому сайті. Ми безпосередньо співпрацюємо з цим німецьким брендом та іншими світовими виробниками. Цінуємо кожного замовника, надаємо профільну безплатну консультацію.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Grohe
Країна Німеччина
Колекція Rapido E
Матеріал метал, пластик
Комплектація схована частина

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E 35600000 : красивий та надійний ремонт

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua представляє широкий асортимент в якому міститься плитка для ваної та багато інших категорій. Спеціалісти магазину мають змогу Вам допомогти у підборі та методах доставки. Для довгоочікуваного довершення ремонту Вам потрібно купити гідромасажний бокс ? Завітайте до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А за обставин, якщо цікавить інсталяція для унітазу — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач прихованого монтажу Grohe Rapido E 35600000 — найкращий вибір для Вас

У наявності є гідромасажні бокси, купити зараз — чудова ідея, щоб зекономити сили і час на пошук ідеальної продукції. Високоякісні піддони для душових кабін , скляна перегородка у ванну та інші товари доволі часто потрібні для реалізації ремонту. Краща ціна ванної — на нашому ресурсі.

Дивитись більше