Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000

Артикул: 357683

Ціна товару на 28 кві 2024 Є в наявності

3 649,00 грн

Ціна: 3 153,33 грн

Змішувач прихованого монтажу Grohe для зручності у ванній кімнаті

Якщо ванна кімната невеликого розміру, то це не привід відмовлятися від сучасної функціональної сантехніки. Змішувачі прихованого монтажу дозволяють керувати водним потоком та отримувати справжнє задоволення від гігієнічних процедур. Встановлювати змішувачі можна як на стіну, так і борт ванни.

Німецька компанія Grohe з'явилася на ринку сантехнічних виробів давно. Зараз це корпорація з великим оборотом та беззастережною довірою покупців. Вся продукція проходить багатоступеневий контроль якості, тому користуватися змішувачами та аксесуарами можна тривалий час без втрати їхніх первісних характеристик.

Від чого залежить ціна на змішувач прихованого монтажу Grohe?

На кінцеву вартість сантехнічного обладнання впливають такі фактори, як функціонал, розміри, комплектація, тип покриття. Щоб покупці мали змогу зібрати найбільш відповідний для себе прилад, усі комплектувальні до змішувачів продаються окремо. Загалом кожен змішувач міститиме такі елементи:

  • вбудований блок;
  • шланги та кріплення;
  • зовнішню частину.

За бажанням можна купити душові лійки, виливи, декоративні панелі та інші частини.

Нові технології гарантують довговічність та зносостійкість змішувача. Спеціалізоване покриття StarLight захищає поверхню від пошкоджень, забруднень, подряпин. Колекція SMART CONTROL підійде для встановлення у ванну кімнату великого або маленького розміру. Змішувач відрізняється плавним регулюванням потоку води, тому легко виставити комфортну температуру. Важливо довірити монтаж прихованої частини професіоналу, тоді в процесі експлуатації не виникне проблем. Купити змішувач прихованого монтажу Grohe в зборі або окремими частинами можна на сайті plitka.kiev.ua.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Grohe
Країна Німеччина
Вид монтажу вбудований
Матеріал метал, пластик
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація схована частина

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000 — чудовий вибір для ремонту

Магазин з продажу керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути широкий асортимент в якому налічується плитка до ванни і багато інших варіантів. Спеціалісти інтернет-магазину будуть раді допомогти у виборі та з доставкою. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити рушникосушку ? Заходьте до каталогу і віднайдете найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить змішувачі для умивальника — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач прихованого монтажу Grohe 26449000 — комфорт замовлення з швидкою доставкою

У наявності є меблі у ванну, купити прямо зараз — хороший варіант, щоб зекономити час на вибір ідеальної продукції. Якісні змішувачі для душа , піддон в душову кабіну та схожі товари доволі часто потрібні для чудового ремонту. Краща ціна джакузі — лише у нас.

Дивитись більше