Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000 темний
натисніть для збільшення
Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000 темний
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000

Артикул: 162249

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач прихованого монтажу Axor — стиль та якість

Функції сантехнічних пристроїв, які встановлюються прихованим методом, залишаються незмінними - змішування, регулювання температури водяного потоку, а також контроль його тиску. Однак при цьому робоча частина змішувача суттєво зменшується внаслідок встановлення всіх комунікацій у стіну. Таким чином, ви отримуєте не лише зручний, але й гарний сантехнічний прилад.

Німецький бренд Axor відомий далеко за межами своєї країни. Споживачі у всьому світі цінують його за ідеальну якість продукції, а також оригінальне дизайнерське втілення. Численні колекції сантехнічного обладнання надають повну свободу фантазії. Для встановлення змішувача необхідно придбати монтажні елементи, які дозволять користуватися приладом упевнено.

Змішувач прихованого монтажу Axor — ціна та особливості

Щоб підкреслити загальну стилістичну спрямованість приміщення, важливо підібрати всі елементи так, щоб вони не лише виконували свої основні функції, а й відповідали зовні. Ущільнювальна манжета для прихованої частини змішувача для ванни чорного кольору справляється із цим завданням на "відмінно". Переваги, які отримують господарі, це:

  • безпека під час проведення гігієнічних процедур;
  • поєднання комфорту та естетики;
  • раціональна організація простору.

Монтажна панель для установки на підлозі має стильний вигляд, дозволяє зафіксувати надійно змішувач. Для кріплення у ній передбачені отвори. Якщо монтаж робить досвідчений фахівець, жодних складнощів у процесі експлуатації не виникає. Доступ до елементів не є складним, при необхідності замінити фільтри та інші частини системи легко. Вигідно купити змішувач прихованого монтажу Axor можна на сайті plitka.kiev.ua.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Комплектація монтажна панель
Колір темний
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000 — купуйте з впевненістю у якості

Інтернет-магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому представлена плитка до кухні , а також інші різновиди. Менеджери нашого інтернет-магазину будуть раді допомогти у підборі та з доставкою. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити сифон ? Заходьте до каталогу і віднайдете найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка для підлоги — ціна Вас здивує.

Змішувач прихованого монтажу Axor 96441000 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності асортимента є дзеркало в кімнату, купити прямо зараз — гарна ідея, щоб зекономити час і сили на вибір відмінної продукції. Якісні світильники для ванної кімнати , змішувач на умивальник та подібні товари часто потрібні для здійснення ремонту. Найкраща ціна монтажної піни — у нас на сайті.

Дивитись більше