Змішувач прихованого монтажу Axor 94136000 Набір ексцентриків

Зображення з
Змішувач прихованого монтажу Axor 94136000 Набір ексцентриків
натисніть для збільшення

Змішувач прихованого монтажу Axor 94136000 Набір ексцентриків

Артикул: 340671

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач прихованого монтажу Axor (набір ексцентриків) — невелика ціна за комфорт у ванній.

Сучасні рішення для ванних кімнат дозволяють розподілити всі предмети обстановки раціонально, без шкоди для зручності використання. Для невеликих приміщень ідеальне рішення встановлення змішувачів прихованого монтажу. Вони чудово виконують свої функції, не займаючи при цьому дорогоцінні сантиметри.

Мешканцям такий змішувач дозволяє насолоджуватися гігієнічними процедурами без ризику отримати забиття, оскільки видима частина змішувача займає мінімальну площу. Для того, щоб зробити перебування у ванній максимально безпечним, монтаж системи варто довірити досвідченому фахівцю. Крім самого змішувача, обов'язково знадобляться елементи кріплень, вони повинні бути надійними та якісними.

Змішувач прихованого монтажу Axor (набір ексцентриків) — купити на сайті plitka.kiev.ua

Серед необхідних для монтажу змішувача деталей вважаються ексцентрики. Це невеликі елементи, завдання яких — поєднання вхідних патрубків змішувачів та виводів водопровідної системи. Зовні ці елементи виглядають як невеликі відрізки труби. Їхня відмінна риса — зміщення осі, внаслідок чого можна нівелювати різницю між положеннями входів змішувача та виводів трубопроводу. Дуже важливо купити змішувач та ексцентрики одного виробника, у цьому випадку ви будете повністю впевнені у їхній відповідності. Система прихованого монтажу має незаперечні переваги:

  • естетика;
  • зручність;
  • економія.

Всі деталі, що їх пропонує німецький бренд, відрізняються точними розмірами, стійкістю до корозії, забезпечують міцне з'єднання на тривалий проміжок часу. Замовити змішувач прихованого монтажу Axor, а також набір ексцентриків для встановлення за прийнятною вартістю можна на сайті plitka.kiev.ua.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Підведення води 1/2
Комплектація ексцентрики
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач прихованого монтажу Axor 94136000 Набір ексцентриків — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин (керамічна плитка) "Плитка Київ" рекомендує проглянути обширний асортимент в якому налічується керамічна плитка для ванної і інші різновиди. Консультанти нашого інтернет-магазину допоможуть Вам у виборі та з доставкою. Для довгоочікуваного довершення ремонту Вам потрібно купити змішувач у ванну ? Завітайте до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А за умов, якщо цікавить керамічна плитка для кухні — ціна Вас здивує.

Змішувач прихованого монтажу Axor 94136000 Набір ексцентриків — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності є меблі у ванну, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили на вибір ідеальної продукції. Високоякісні будівельні матеріали (хімія) , змішувач для ванни та подібні товари доволі часто необхідні для здійснення ремонту. Найдоступніша ціна плитки — лише у нас.

Дивитись більше