Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000

Зображення з
Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000

Артикул: 104321

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Змішувач для ванни Axor Citterio — надійність, мінімалізм

Німецька продукція для ванної кімнати завжди є в ціні. Споживач цінує сантехнічні пристрої за високу якість і тривалий безпроблемний експлуатаційний ресурс. Бренд Axor є змішувачем для ванни з колекції Citterio, ціна його відноситься до преміального сегмента.

При виготовленні цього виробу німецькі фахівці керувалися запитами клієнтів сантехнічного ринку, тому результат виявився неперевершеним. Впровадження інноваційних рішень дозволяє не лише продовжити робочий ресурс змішувача, а й значно полегшити щоденний догляд за ним.

Чому варто придбати змішувач для ванни Axor Citterio?

Чіткі геометричні форми, хромоване покриття далеко не всі властивості змішувача, завдяки яким він органічно вписується в сучасну ванну. Є й інші параметри, що визначають популярність цього сантехнічного пристрою:

  • технологія ComfortZone відповідає за ергономіку та зручність використання, завдяки інтуїтивно зрозумілому управлінню проблем не виникає;
  • технологія EcoSmart дозволяє піклуватися про навколишнє середовище, крім того, знижуються витрати на оплату комунальних рахунків;
  • технологія QuickClean скорочує час на прибирання, хромована поверхня легко очищається від вапняного нальоту та бруду.

Замовити змішувач для ванни Axor Citterio за прийнятною вартістю надає можливість інтернет-магазин Plitka.kiev.ua. Весь товар перед відправкою перевіряється, тож випадки поставки браку виключені. Ми завжди готові допомогти з вибором, відповімо на будь-які запитання, що цікавлять замовника. У каталозі великий вибір сантехніки від провідних світових виробників за найпривабливішими цінами.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль прямокутний
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для ванны
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000 — купуйте з впевненістю у якості

Інтернет-магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на великий асортимент в якому міститься керамічна плитка і багато інших різновидів. Фахівці нашого магазину будуть раді допомогти у селекції та доставці. Для бажаного довершення ремонту Вам потрібно купити джакузі ? Заходьте до каталогу і знайдете підходящий варіант. А якщо цікавить піна монтажна — ціна Вам сподобається.

Змішувач до ванни Axor Citterio 34420000 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності сайта є плитка для ванної, купити зараз — чудовий варіант, щоб зекономити час на вибір ідеальної продукції. Високоякісні змішувачі для ванної , кабінка душова й інші товари доволі часто потрібні для здійснення ремонту. Найдоступніша ціна унітазів — на нашому ресурсі.

Дивитись більше