Змішувач до душу FERRO Varese TAM7

Зображення з
Змішувач до душу FERRO Varese TAM7 Varese Змішувач д/душу хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу FERRO Varese TAM7 Varese Змішувач д/душу хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу FERRO Varese TAM7

Артикул: 382344

Змішувач для душу FERRO Varese TAM7 — оригінальний дизайн надійного крана

Якщо в інтер'єр вашої ванної кімнати не вписуються звичні крани з вентилями або важелями, рекомендуємо звернути увагу на змішувач для душу FERRO Varese TAM7, який можна купити в інтернет-магазині plitka.kiev.ua за гарною ціною.

Особливістю цієї колекції, безперечно, є незвичайний зовнішній вигляд продукції. Оригінальні дизайни у ​​вигляді лаконічної трубки з активними кнопками-наконечниками ефективно регулюють температуру води. Вони не залишать байдужими любителів креативних рішень.

Особливість цього змішувача не обмежується виключно зовнішнім виглядом корпусу. За своїми технічними характеристиками цей кран здатний змагатися із найпопулярнішими пристроями у світі сантехніки.

Особливі властивості змішувача Ferro з колекції Varese

Найважливішими перевагами змішувача для душу FERRO з колекції Varese можна вважати:

  • міцний латунний корпус;
  • керамічний картридж;
  • якісне хромоване напилення;
  • настінний тип монтажу.

Середина змішувача виготовлена ​​із латунного сплаву з високим вмістом міді. Саме вона відповідає за антикорозійні властивості змішувача, що є одним із найважливіших аргументів для водних кранів.

Верхнє покриття, що не стирається, якісним хромом забезпечує легкий догляд за виробом і стійкість до подряпин, різних механічних пошкоджень. При цьому блискучий глянець приваблює своїм акуратним, дзеркальним фінішем та сяє чистотою та свіжістю.

Якщо ви вирішили купити особливий змішувач для душу у свою гарну ванну кімнату, пропонуємо придбати кран із серії Varese за чудовою вартістю та насолоджуватися ефектним видом санвузла.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд FERRO
Колекція Varese
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня полірована
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Термостат Так
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Стиль модерн
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу FERRO Varese TAM7 : красивий та надійний ремонт

Інтернет-магазин плитки керамічної plitka.kiev.ua рекомендує переглянути чималий асортимент в якому налічується плитка для підлоги та інші різновиди. Спеціалісти нашого сайту мають змогу Вам допомогти у виборі та доставці. Для довгоочікуваного завершення ремонту Вам потрібно купити піну монтажну ? Завітайте до каталогу і виявите підходящий варіант. А за умов, якщо цікавить плитка для ванної — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач до душу FERRO Varese TAM7 — обирай найкраще!

У наявності каталога маємо дзеркало в ванну, купити зараз — прекрасний варіант, щоб зекономити час на підбір ідеальної продукції. Високоякісні комплекти меблів для ванної кімнати , унітаз та подібні товари доволі часто потрібні для реалізації ремонту. Вигідна ціна на стяжку підлоги — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше

Інші товари колекції FERRO Varese