Змішувач до душу Devit Katarina 37515148

Зображення з
Змішувач до душу Devit Katarina 37515148 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Devit Katarina 37515148 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Devit Katarina 37515148

Артикул: 276989

Унікальний змішувач для душу Devit Katarina

Незвичайні, креативні дизайни інтер'єру ванних кімнат потребують особливого підходу до вибору сантехніки та кранів. Вибрати відповідний змішувач не так просто, навіть якщо ви маєте пристойний бюджет. Важливо враховувати найдрібніші нюанси в їхній установці, зробити вибір відповідно до вже наявних елементів у санвузлі, а також не забувати про особисті звички та уподобання. Залежно від результату, якого ви хочете досягти наприкінці ремонту, важливо підбирати функції змішувача за його технічними можливостями.

Перевірений та досить популярний бренд італійської сантехніки Devit має величезний досвід у виготовленні якісних змішувачів. Він може похвалитися найширшим асортиментом аксесуарів та кранів для санвузлів та кухні.

Змішувач для душу Devit з колекції Katarina, який можна купити чи замовити з доставкою по Україні в інтернет-магазині plitka.kiev.ua за доступною ціною, є одним з ексклюзивних та незвичайних виробів цієї серії. Він привертає увагу своїм творчим виконанням. Велика глянцева панель з краном на один важіль відрізняється від звичайних класичних змішувачів своєю серйозністю і яскравим характером.

Характеристики та важливі параметри змішувача для душу Katarina

Крім оригінального зовнішнього вигляду, змішувач Katarina відрізняється такими особливими характеристиками:

  • настінний тип монтажу;
  • моноважелем закругленої форми;
  • стилем оформлення – модерн;
  • глянцевим міцним покриттям;
  • латунним корпусом;
  • довговічним керамічним картриджем.

Безсумнівно, що якісний змішувач повинен мати найміцніший, зносостійкий корпус. Змішувач із серії Katarina - це міцний латунний сплав, стійкий до корозії, що дуже важливо для таких пристроїв.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Devit
Країна Італія
Колекція Katarina
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/4
Тип картриджу керамічний
Комплектація ексцентрики
Стиль модерн
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Devit Katarina 37515148 — чудовий вибір для ремонту

Інтернет-магазин плитки керамічної "Плитка Київ" рекомендує переглянути широкий асортимент в якому міститься плитка-мозаїка , а також багато інших варіантів. Працівники нашого магазину мають змогу Вам допомогти у підборі та доставці. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити змішувач для ванни ? Завітайте до каталогу і віднайдете відповідний варіант. А за обставин, якщо цікавить гідромасажні бокси — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач до душу Devit Katarina 37515148 — гарна ідея покупки в магазині Plitka-Kiev

У наявності асортимента маємо гідромасажні бокси, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити час і сили на підбір ідеальної продукції. Високоякісні аксесуари у ванну кімнату , змішувач на кухню й схожі товари доволі часто потрібні для чудового ремонту. Найвигідніша ціна бойлера — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше

Інші товари колекції Devit Katarina