Змішувач до душу Axor Citterio 34620000

Зображення з
Змішувач до душу Axor Citterio 34620000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач до душу Axor Citterio 34620000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач до душу Axor Citterio 34620000

Артикул: 104323

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Настінний змішувач для душу Axor Citterio

Ремонт у домі — це завжди клопіт, потрібно точно розрахувати кількість необхідного будматеріалу, закупити функціональні сантехнічні елементи для встановлення у ванну. Вибір змішувача не такий простий, як може здатися, на перший погляд. Асортимент таких товарів на ринку вражає, вони відрізняються зовнішнім виконанням, розмірами, формою.

Продукція німецького бренду Axor не потребує реклами. Змішувачі для душу Axor Citterio вважають за краще купити ті, хто цінують надійність. Основний матеріал виготовлення сантехнічного пристрою латунь. Цей сплав має оптимальні характеристики для використання у ванній, а хромоване покриття надає йому додаткових захисних властивостей і підвищує декоративність. 

Від чого залежить ціна на душовий змішувач Axor Citterio?

Вартість німецької сантехніки відноситься до преміального сегмента, багато хто хоче прояснити для себе цінову складову. Вона повністю виправдана, оскільки виробник запроваджує інноваційні рішення для максимального комфорту споживача. Серед складових, які впливають на політику ціноутворення, можна зазначити такі:

  • матеріал виготовлення;
  • можливість доукомплектації;
  • розміри та дизайн;
  • виробник.

Модель, яка представлена ​​на нашому сайті, має керамічний вузол змішування, оснащується захистом від зворотного струму води. Змішувач сумісний із проточними водонагрівачами, що гармонійно вписується в інтер'єр ванної. Якщо ви вибрали стиль мінімалізм, це найкращий вибір на довгі роки. Інтернет-магазин Plitka.kiev.ua пропонує замовити змішувач для душу Axor Citterio з доставкою до будь-якого населеного пункту України. Завжди готові надати консультації щодо товару з великого каталогу.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу настінний
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Важіль закруглений
Установка 2 отвори
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для душа
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач до душу Axor Citterio 34620000 — прекрасний вибір для ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати plitka.kiev.ua представляє чималий асортимент в якому представлена плитка в ванну кімнату і багато інших варіантів. Консультанти нашого сайту будуть раді допомогти у підборі та методах доставки. Для бажаного закінчення ремонту Вам потрібно купити рушникосушку ? Нумо до каталогу і знайдете відповідний варіант. А за умов, якщо цікавить душ-кабіна — ціна Вам сподобається.

Змішувач до душу Axor Citterio 34620000 — якісна консультація Вашого вибору

У наявності каталога є клінкерна плитка, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити сили на підбір ідеальної продукції. Високоякісні будівельні матеріали (хімія) , скляна шторка для ванної й схожі товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Вигідна ціна ванни — у нас на сайті.

Дивитись більше