Змішувач для біде Primera Tyrol 10130023

Зображення з
Змішувач для біде Primera Tyrol 10130023 хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Primera Tyrol 10130023

Артикул: 330125

Знято з продажу

Primera Tyrol: італійський змішувач для біде

Деякі покупці дивуються: навіщо потрібний змішувач на біде? Адже і без такого устрою сантехніка нормально працює. Але насправді спеціально розроблена форма змішувача спрощує проведення процедур для інтимної гігієни, подає воду потрібної температури, у разі потреби біде можна використовувати як маленьку ванну. Вироби високої якості пропонує італійська компанія Primera, зручну та просту форму у стилі мінімалізм можна підібрати у серії Tyrol.

Змішувач для біде відрізняється не лише формою, а й наявністю спеціального аератора, який дозволяє регулювати напрямок струменя. Це маленький фільтр, його закріплюють на виливі, через крихітні отвори всмоктується повітря, потім змішується із водою. Струмінь виходить м'який, практично без бризок.

Особливості моделі змішувача для біде Primera Tyrol:

  • керамічний картридж;
  • одноважільний вентиль;
  • підведення води ½;
  • гладка хромова поверхня.

Матеріал виробу – якісна латунь, установка проста – на один отвір, кріпиться зовнішньо. Важіль зроблений у формі джойстика, користуватися таким набагато зручніше, щоб відрегулювати температуру, достатньо лише трохи повернути ручку. Картриджі можна змінювати, важливо робити це вчасно, тоді виріб прослужить довгі роки.

Справжня Італія – пропозиції від plitka.kiev.ua

Інтернет-магазин plitka.kiev.ua пропонує за вигідними цінами сантехніку від відомих торгових марок, тут можна купити змішувач для біде Primera Tyrol за помірною вартістю. Оформити замовлення реально на сайті, щоб відібрати потрібний товар, можна залучити пошукову систему або звернутися за консультацією до менеджера. Посилки надсилаються по всій Україні, доставку забезпечують логістичні компанії.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Primera
Країна Італія
Колекція Tyrol
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Висота змішувача низький
Застосування змішувач
Матеріал латунь
Поверхня гладка
Важіль джойстик
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 1/2
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для биде
Стиль мінімалізм
Колір хром

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Primera Tyrol 10130023 — прекрасний вибір для ремонту

Магазин керамічної плитки "Плитка Київ" рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому міститься плитка (підлога) та багато інших варіантів. Менеджери інтернет-магазину зможуть Вам допомогти у виборі та методах доставки. Для двогожданного завершення ремонту Вам потрібно купити плитку у ванну кімнату ? Швидше до каталогу і виявите підходящий варіант. А за обставин, якщо цікавить плитка у ванну кімнату — ціна Вас приємно здивує.

Змішувач для біде Primera Tyrol 10130023 — швидкість доставки та зручність замовлення

У наявності маємо інсталяція, купити зараз — хороший варіант, щоб зекономити час на вибір ідеальної продукції. Якісні аксесуари у ванну кімнату , пенал у ванную та інші товари доволі часто необхідні для реалізації ремонту. Вигідна ціна керамічної плитки — на сайті Plitka-Kiev.

Дивитись більше