Змішувач для біде Axor Citterio 39210000

Зображення з
Змішувач для біде Axor Citterio 39210000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Axor Citterio 39210000 хром
натисніть для збільшення
Змішувач для біде Axor Citterio 39210000 хром
натисніть для збільшення

Змішувач для біде Axor Citterio 39210000

Артикул: 162401

Товар доставляється тільки під замовлення

Уточніть ціну у менеджера:
0 (44) 392-29-45 Замовити дзвінок

Навіщо потрібен змішувач для біде?

Такий пристрій не всі користувачі вважають за потрібне, але насправді наявність змішувача дозволяє зробити гігієнічну процедуру більш комфортною. Деякі власники намагаються ставити змішувач від раковини, але така заміна не дасть потрібного ефекту. Тільки моделі для біде оснащені спеціальними аераторами - дрібними фільтрами, завдяки яким вода змішується з повітрям і на виході виходить м'якіший водний струмінь без найменших бризок.

Моделі від німецької компанії Axor Citterio забезпечують максимальний комфорт під час процедур, можна вибрати вироби з будь-якою ручкою: джойстик, важіль, хрестоподібний варіант. Багато виробів витримані в стилі мінімалізм: просто і суворо, змішувачі виділяються чітко опрацьованими поверхнями та прямими гранями.

Характерні відмінності змішувача для біде від Axor Citterio:

  • глянцева хромова поверхня;
  • одноважільний вентиль;
  • прямокутний важіль;
  • керамічний картридж;
  • підведення води 3/8.

Змішувач виготовлений з високоякісної латуні, монтаж передбачений зовнішній, безпосередньо на біде. Важіль змодельований так, щоб не вислизав з руки, регулювати температуру води можна легким рухом праворуч або ліворуч. Заміна картриджів не вимагає особливих навичок, але важливо враховувати, що вода повинна подаватись очищена.

Змішувач для біде Axor Citterio: де купити оригінал?

Не побоюючись підробки, придбати якісну річ реально в інтернет-магазині plitka.kiev.ua, де представлений широкий асортимент товарів від найпопулярніших торгових марок. Ціни утримуються демократичними, оформити покупку змішувача для біде від Axor Citterio легко за кілька хвилин.

Можна звернутися за консультацією до фахівця, який дасть більш містку характеристику виставленим товарам. Інтернет-магазин приймає замовлення з усієї України, доставкою займаються логістичні служби.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Axor
Країна Німеччина
Колекція Citterio
Тип монтажу на біде
Вид монтажу зовнішній
Матеріал латунь
Поверхня глянцева
Донний клапан Так
Важіль прямокутний
Установка 1 отвір
Вентиль одноважельний
Підведення води 3/8
Тип картриджу керамічний
Комплектація смеситель для биде
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 5 років
На електроніку, комплектующі, шланги, ручні души - 2 роки

Загальна оцінка товару

×

Змішувач для біде Axor Citterio 39210000 : красивий та надійний ремонт

Магазин керамічної плитки plitka.kiev.ua рекомендує звернути увагу на обширний асортимент в якому налічується плитка керамічна для кухні та інші варіанти. Фахівці нашого сайту мають змогу Вам допомогти у підборі та з доставкою. Для бажаного завершення ремонту Вам потрібно купити меблі для ванної кімнати ? Завітайте до каталогу і виявите підходящий варіант. А за умов, якщо цікавить унітаз інсталяція — ціна Вам точно сподобається.

Змішувач для біде Axor Citterio 39210000 — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності сайта маємо меблі в ванну кімнату, купити зараз — хороша ідея, щоб зекономити час на пошук ідеальної продукції. Високоякісні вентилятори для ванної кімнати , інсталяція-туалет та подібні товари часто потрібні для чудового ремонту. Найдоступніша ціна душова кабіна — в нашому асортименті товарів.

Дивитись більше