Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000

Зображення з
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000 хром
натисніть для збільшення
Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000 хром
натисніть для збільшення

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000

Артикул: 275015

Ціна товару на 26 кві 2024 Є в наявності

24 798,20 грн

Ціна: 20 422,00 грн

Термостат Hansgrohe Ecostat E 15708000

Hansgrohe Ecostat E — це колекція німецької сантехніки для ванної кімнати, яка була розроблена та створена для безпечного та комфортного користування водою. Термостати мають відмінності між собою та свої особливості, які включають всі споживчі побажання. Їх можна встановлювати не тільки в домашніх умовах, а й у громадських душових кабінах, які є у басейнах, готелях, саунах. Зовнішня частина змішувача Hansgrohe Ecostat E 15708000 має прихований тип монтажу та розрахована на роботу з двома споживачами. Таку модель можна використовувати в душі, оскільки вона зроблена без виливу. Зовнішня частина змішувача буде мати гармонійний вигляд у комплекті душового набору, виготовленого в такому ж кольорі. Замовити Hansgrohe Ecostat E 15708000 за доступною ціною можна на сайті plitka.kiev.ua.

Технічні характеристики змішувача Ecostat E 15708000

Змішувач не має системи економії води, його витрата 26-л/хв, тому працює в стандартному режимі. Але всупереч цьому, має і позитивні відмінні риси:

  • установка на два отвори;
  • монтаж за типом настінний, на вигляд вбудований;
  • має два вентилі;
  • обмежувач при 40°C.

Великим плюсом такої моделі є майже безшумна робота виробу. Ecostat E 15708000 виготовлений з латуні та пластику і має глянцеву поверхню. Він ідеально підходить для вас та вашої родини, має стильний дизайн, тиху роботу та дуже безпечний внаслідок самостійного змішування води. Мінімалістичний стиль проявляється у двох важелях квадратної форми зі згладженими кутами на панелі. В комплект входить розетка та ручки. Купити змішувач Hansgrohe Ecostat E 15708000 за доступною ціною пропонує інтернет-магазин плитки та сантехніки Plitka.kiev.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Hansgrohe
Країна Німеччина
Колекція Ecostat E
Тип монтажу настінний
Вид монтажу вбудований
Матеріал латунь, пластик
Поверхня глянцева
Важіль квадратний
Установка 2 отвори
Термостат Так
Вентиль двухвентильний
Комплектація розетки, рукоятка
Стиль мінімалізм
Колір хром
Гарантія 24 мес. от производителя

Загальна оцінка товару

×

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000 — купуйте з впевненістю у якості

Магазин з продажу керамічної плитки Plitka Kiev рекомендує переглянути широкий асортимент в якому включається плитка на підлогу і багато інших різновидів. Працівники магазину мають змогу Вам допомогти у виборі та доставці. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити унітаз ? Завітайте до каталогу і віднайдете найкращий варіант. А за умов, якщо цікавить вана — ціна змусить Вас задуматись.

Зовнішня частина змішувача: Hansgrohe Ecostat E 15708000 — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності є бойлер, купити прямо зараз — чудовий варіант, щоб зекономити сили на вибір ідеальної продукції. Якісні світильники у ванну , змішувач (ванна) й інші товари доволі часто необхідні для здійснення ремонту. Вигідна ціна ванни — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше