Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором

Зображення з
Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором білий
натисніть для збільшення

Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором

Артикул: 282656

Ціна товару на 29 кві 2024 Є в наявності

Ціна: 1 629,00 грн

Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором – практичність і комфорт у ванній

Купити раковину у ванну кімнату завдання нелегке, але ми пропонуємо вам ідеальний варіант для облаштування практично будь-якої ванної кімнати раковину Cersanit Arteco 60 см з отвором. Це варіант раковини, яка здатна вписатися практично в будь-який дизайн та інтер'єр приміщення. Настільки практичні варіанти ще потрібно пошукати. Меблі повинні бути одночасно і вологостійкими, і практичними, при цьому мати гарний вигляд, з чим і справляється дана модель. Купити умивальник у туалет або ванну кімнату можна з доставкою по території всієї країни, ваша раковина буде виглядати, як нова, довгі роки.

Купити умивальник для ванної у надійного постачальника

Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором це максимально практичний класичний варіант продукції, вона має абсолютно стандартний вид і підключається також стандартно. Якісна і стійка раковина підійде як для облаштування будинку або квартири, так і для громадських місць. Польська компанія зробила все можливе, щоб запропонувати покупцеві якісні та максимально практичні меблі для туалетів і ванних кімнат. Купити умивальник у ванну кімнату варто по ряду причин:

  • бренд дає гарантію на товари;
  • умивальник підходить практично під будь-який дизайн;
  • стандартне підключення не вимагає покупки додаткового устаткування;
  • гарний і практичний умивальник довго буде виглядати, як новий, і практично не вимагає догляду тільки стандартне прибирання.

Польський бренд дбає про репутацію, тому стежить за якістю продукції. Велику кількість товарів від виробника можна купити практично в кожній країні по всьому світу, тому варто спробувати товари від європейського бренду та оцінити їхню якість особисто.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Arteco
Колір білий
Кількість отворів для змішувача 1
Установка меблева, настінна
Перелив Так
Глибина 440
Ширина 600
Висота 0
Форма закруглена
Матеріал фаянс
Поверхня гладка
Стиль мінімалізм
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин аксесуарів для ванної кімнати "Плитка Київ" представляє широкий асортимент в якому представлена плитка до ванної та інші варіанти. Працівники магазину допоможуть Вам у селекції та доставці. Для двогожданного закінчення ремонту Вам потрібно купити змішувач для умивальника ? Нумо до каталогу і знайдете відповідний варіант. А якщо цікавить змішувач для біде — ціна Вас здивує.

Раковина Cersanit Arteco 60 см з отвором — кращий варіант для Вашого ремонту

У наявності асортимента маємо умивальники, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити сили і час на вибір ідеальної продукції. Якісні світильники в ванну кімнату , суміш для стяжки та подібні товари доволі часто необхідні для чудового ремонту. Вигідна ціна ванни — в нашому інтернет-магазині.

Дивитись більше

Пропонуємо товари