Раковина Cersanit Libra 60 см

Зображення з
Раковина Cersanit Libra 60 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Libra 60 см білий
натисніть для збільшення
Раковина Cersanit Libra 60 см білий
натисніть для збільшення

Раковина Cersanit Libra 60 см

Артикул: 120032

Раковина Cersanit Libra 60 см – елегантність навіть у ванній кімнаті

Вибір сантехніки для ванної кімнати непроста справа через те, що вона представлена ​​в широкому асортименті. Важливо правильно вибрати умивальник. Особливо важливий він у тому випадку, коли у ванній кімнаті встановлена ​​душова кабіна. Раковина використовується для вмивання або інших гігієнічних процедур. Навіть якщо використовується ванна, умивальник менше за розміром, його простіше мити щодня.

Популярністю користуються умивальники, які виготовлені компанією Cersanit. Раковина Cersanit Libra 60 см призначена для оформлення ванних у стилі мінімалізм. Габарити виробу:

  • глибина 460 мм;
  • ширина 605 мм;
  • висота 195 мм.

Глянцева поверхня має стильний вигляд, забруднення легко видаляються, щоденне прибирання займатиме пару хвилин. Білосніжний виріб прекрасно вписується в інтер'єр, поєднується з різними текстурами.

Де купити раковину за вигідною ціною?

Раковина Cersanit Libra 60 см оснащена отвором для змішувача. Він не входить у комплектацію. Відповідну модель можна вибрати в каталозі на сайті plitka.kiev.ua. Отвір розміщено по центру, це потрібно враховувати в процесі прокладки комунікацій. Необхідно враховувати, що в мийці передбачений перелив, який робить її використання більш безпечним.

Подібну раковину купити можна для пристінної установки, також її можна вбудувати в стільницю, що дозволить значно заощадити вільний простір.

Купити раковину у ванну за вигідною ціною нескладно, досить відвідати сайт plitka.kiev.ua. У каталозі представлена ​​якісна сантехніка, на вироби надається гарантія. Товар можна забрати на складі або оформити доставку в будь-яке місто країни.

Оплата при
отриманні

Доставка по всій Україні

Повернення товару протягом 21 дня

Перевірка товару перед відправкою

Характеристики товару
Відгуки (0)
Бренд Cersanit
Країна Україна
Колекція Libra
Колір білий
Кількість отворів для змішувача 1
Розташування отвору змішувача у центрі
Комплектація раковина
Установка меблева, настінна
Перелив Так
Глибина 460
Ширина 605
Висота 195
Матеріал фаянс
Поверхня глянцева
Стиль мінімалізм
Гарантія 120 міс. від виробника

Загальна оцінка товару

×

Раковина Cersanit Libra 60 см — якість Вашого ремонту

Інтернет-магазин плитки "Плитка Київ" рекомендує проглянути обширний асортимент в якому міститься плитка (підлога) , а також багато інших варіантів. Консультанти інтернет-магазину зможуть Вам допомогти у селекції та доставці. Для довгоочікуваного завершення ремонту Вам потрібно купити плитку ? Нумо до каталогу і знайдете найкращий варіант. А за обставин, якщо цікавить душова кабіна — ціна Вам точно сподобається.

Раковина Cersanit Libra 60 см — якісна консультація Вашого вибору

У наявності сайта маємо гідробокси, купити зараз — гарна ідея, щоб зекономити сили на пошук відмінної продукції. Якісні меблі для ванних кімнат , дзеркальна шафа у ванну та інші товари часто потрібні для здійснення ремонту. Вигідна ціна на плитку на підлогу — лише у нас.

Дивитись більше

Пропонуємо товари